reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Pesymizm przy staraniach to podstawa [emoji23]ja niby czekam żeby zatestowac w tą niedzielę ale czy jest sens wydawać hajs na jedną kreskę? [emoji85]
Moimi oczyma dziś już jest negatyw [emoji23] Normalnie czuje to w kościach i widzę wys z jedną kreska... Pesymizm pełna para [emoji23]

reklama
A u mnie z rana znowu biel. Tylko że byłam sikać koło 4 bo nie umiałam wytrzymać, wysikałam troche do pojemnika i poszłam spac a test zrobiłam dopiero koło 6. To nie ma chyba wpływu na wynik?

Dziewczeta drogie, nie wiem co sie dzieje, ale bol brzucha ciagnie sie az do pachwiny, troszke mnie dzisiaj mdlilo i nadal mdli i od jakis 15 minut kreci mi sie mocno w glowie nawet jak zle sie poloze, jakbym pijana byla a nic nie pilam. Wyszly mi zylki, ale nie na piersiach tylko na brodawkach :O . I teraz oszalalam, bo nie wiem czy to kolejne nowosci PMSu czy moze jednak cos sie udalo zdzialac w tym cyklu.
Moze sie zdenerwowalas.. spokojnie. Ja tak mam przy stresie. Zatestuj jutro :)

reklama
Dupka skończyłam brać we wtorek :) nie wiem czy jest sens robić ten test.. Jak tu czytam to wiele z Was ma objawy a ja w tym cyklu nic kompletnie.
Ja miałam objawy jak czytałam forum 😂 A tak naprawdę nic się nie działo. Dopiero teraz powoli zaczynam odczuwać jakieś mniejsze dolegliwości, typu senność. Więc nie ma co się sugerować ;)

Do góry