reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Hehe mam bardzo podobnie. Bardzo pragnę dziecka, ale panicznie boję się porodu. Ja dzisiaj chyba mam jakąś temperaturę, ale na złość popsuł mi się termometr i nie mogę zmierzyć [emoji35] Ale wydaje mi się że to przed okresem. Jakoś dziwnie się na niego nie czuje, żadnego PMS oprócz okropnie wściekłości [emoji23] Oj humorki mam w tym miesiącu okropne i nerwy straszne...
U mnie od wczoraj sucho po podcieraniu chociaż dziś czuję wilgoć w środku i co chwilę sprawdzam czy to nie @. Miałam lekkie kłucie jajników wczoraj i moment dziś i nic poza tym, aaa znowu popołudniu mam ciepła głowę,to już któryś dzień z rzędu. Ja to jakaś dziwna jestem bo dziś pomyślałam że się boje ze się może udało i trzeba będzie znowu przechodzić poród [emoji85]

Dziś nie testowałem bo wczoraj wyszedł negatyw wieczorem. Ale moje dziwne objawy odeszły. Nie ma ani okresowych ani ciazowych. Tylko nerwica okropna! O matko dawno nie pamiętam żeby tak mnie wszystko wkur...ialo przed okresem, bo inaczej tego nazwać nie można [emoji23]
Looo to ja tu czekam od rana na wieści od Ciebie, a Ty dziś nie testowałaś :( No wiesz! ( foch ) Jutro to już koniecznie! Hehehe :)

reklama
Dziewczeta drogie, nie wiem co sie dzieje, ale bol brzucha ciagnie sie az do pachwiny, troszke mnie dzisiaj mdlilo i nadal mdli i od jakis 15 minut kreci mi sie mocno w glowie nawet jak zle sie poloze, jakbym pijana byla a nic nie pilam. Wyszly mi zylki, ale nie na piersiach tylko na brodawkach :O . I teraz oszalalam, bo nie wiem czy to kolejne nowosci PMSu czy moze jednak cos sie udalo zdzialac w tym cyklu.

Do góry