HappyBabyMama
Fanka BB :)
A test już robiłaś?
Tak tak. To nie ciąża. Zreszta musiałoby być raczej niepokalane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A test już robiłaś?
Głupia zrobiłam przed chwilą test oczywiście nic, nawet cienia.
Spróbuję jeszcze jutro rano a jak nic nie wyjdzie to dopiero w sobotę.Witaj w klubie tez dziś robiłam
To w takim razie myślę, że warto odwiedzić lekarza dla świętego spokoju.Tak tak. To nie ciąża. Zreszta musiałoby być raczej niepokalane
A ile dniowe masz cykle? Ja w 9 dc mialam tylko 4,5 a Pani doktor mowila ze to prawidlowe a w 11 dc bylo 7,7 a owulacja 14 dc byla.. takze chyba nie ma sie czym martwicDziewczyny byłam na monitoringu. 9dc pęcherzyk 14.1 ale martwi mnie endo bo tylko 6.4.... W środę kolejna wizyta
Witam sie znow po kilku dniach przerwy.
Co do problemow o ktorych pisalam ze mialam to nie chcialam Wam smecic bo mialam pogrzeb pod koniec listopada( zmarla babcia mojego narzeczonego ktora chorowala na raka) i tak nie bylam jakos w formie. I uswiadomilam sobie poraz kolejny jakie te zycie jest kruche.. I jak bardzo trzeba je szanowac... Ale nie bede tu Was dolowac..
Nie wiem czy dobrze cos przeczytalam , ktores z Was poronily?? Bardzo Wam z calego serduszka wspolczuje...
Jak rowniez gratuluje kolejnych 2 kreseczek
U mnie totalna nuda, w dodatku bylam dzis u mojej gin i wychodzi na to ze teraz mam cykl bezowulacyjny.. Jak zwykle wszystko pod gorke. I moj N musi koniecznie zrobic badanie nasienia aby lekarka mogla mnie skierowac na droznosc lub laparoskopie i wtedy tez bede mogla zrobic badanie Amh.... Ech.. biednemu zawsze wiatr pod oczy...
Kochana napisz po wizycie co i jak? ) nie stresuj sie tak.Nigdy nie wiadomo zycze Ci tego bardzo. Ja wlasnie siedze w kolejce do ginekologa na kontrol 22dc...i mega sie denerwuje co mi powie...hahha gorzej niz do dentysty
Czemu nie powinno się myć okien? Co to ma wspólnego? Ciało chroni płód przez pierwsze tygodnie, ponieważ z wyjscia nie mamy wiedzieć o ciąży (teraz mamy testy) do czasu, aż biologia nam o tym nie zaanonsuje.A jakie długie masz cykle? Może spróbuj za kilka dni jak @ nie przyjdzie.. Na tym moim tescie teraz jest praktycznie nic nie widać a chciałam dziś pokazać go mężowi i oświadczyć, że może się udało a tak to sama nie wiem czy mu coś mowic najgorsze, że jutro mamy myć okna a jeśli coś by było na rzeczy to nie powinnam raczej