Milipiet
Fanka BB :)
* GratulacjeGaryulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
* GratulacjeGaryulacje
Taka do pozazdroszczenia gratulacjeDziewczyny test z biedry z drugiego siku. Krecha całkiem calkiem wyraźniejsza niż wczorajZobacz załącznik 1057423
W tym miesiacu tez bolesnie ja odczulam ) wiec przynajmniej wiem co i jak i rowniez bylam na monitoringu. To w takim wypadku dopoki nie ma @ jest nadzieja
W Twoim przypadku jest szansa ze nawet jesli sie uda to wszystko dobrze sie skonczy? Ja oczywiscie w to wierze i trzymam kciuki ale czy sa jakies zagrozenia?Ja raczej spokojnie podchodzę tym bardziej przy złych wynikach. Ale wolała bym już albo w ta albo w ta bo ta niepewność jest irytująca.
Obecnie jestem chora ,glut ,gorączką i co nie mogę nic wziąść bo jak jest w ciazy ...
Zwariowac idzie
Chyba wolała bym nieswiadomie wpaść i się dowiedzieć niż tak liczyć czekać analizowac
Może za duże?Nie wiem , dlaczego ciągle mam problem z dodaniem zdjęcia.
Piekny pecherzyk ja w 16dc mialam tylko 15.7. A endo spokojnie urosnie, ja w 16 dc mialam 10.8Dziewczyny byłam na monitoringu. 9dc pęcherzyk 14.1 ale martwi mnie endo bo tylko 6.4.... W środę kolejna wizyta