reklama
Verona26
Fanka BB :)
Ja jeszcze nie dostałam, czekam na rozwój sytuacji. W 25 dc test negatywny Ale nadzieja jeszcze jest [emoji4]
Gratulacje dziewczyny! U mnie @ ale to 1 cykl starań więc sie nie poddaję [emoji123]
olaaa7
O ja Cię ale wiadomość! Super gratuluje [emoji7] no ciągle mam nadzieję że się jeszcze zalapie rzutem na taśmę bo termin byłby na 25 sierpnia. Wczoraj biel vizira ale to dopiero 24dc i 9dpo ( myślałam że 10 ale źle policzyłam ). W sumie nie wiem kiedy znowu powtórzyć żeby była szansa że coś pokaze.Wczesniej witalam sie z wami ale przebić sie nie moglam. U mnie termin @ a testy takie plytkowy wczorajszy. Ola ogarniaj sie i jak bylysmy na lipcowkach to i sierpniowki zlapiemy. Zobacz załącznik 1056997Zobacz załącznik 1056998
A gdzie te testy są? Bo ja nigdy nawet w normalnej cenie nie widziałam.Dziewczyny w biedrze testy ciazowe po 0.99 róbcie zapas [emoji4]
Verona26
Ola robiłaś test? Ja nie wiem kiedy teraz zastestowac i czy WGL jest jeszcze szansa...
O ja Cię ale wiadomość! Super gratuluje [emoji7] no ciągle mam nadzieję że się jeszcze zalapie rzutem na taśmę bo termin byłby na 25 sierpnia. Wczoraj biel vizira ale to dopiero 24dc i 9dpo ( myślałam że 10 ale źle policzyłam ). W sumie nie wiem kiedy znowu powtórzyć żeby była szansa że coś pokaze.
A gdzie te testy są? Bo ja nigdy nawet w normalnej cenie nie widziałam.
martini87
O ja Cię ale wiadomość! Super gratuluje [emoji7] no ciągle mam nadzieję że się jeszcze zalapie rzutem na taśmę bo termin byłby na 25 sierpnia. Wczoraj biel vizira ale to dopiero 24dc i 9dpo ( myślałam że 10 ale źle policzyłam ). W sumie nie wiem kiedy znowu powtórzyć żeby była szansa że coś pokaze.
A gdzie te testy są? Bo ja nigdy nawet w normalnej cenie nie widziałam.
Dziewczyny na Waszym miejscu spróbowałabym za 2 może 3 dni. I trzymam kciuki za Was :*Ola robiłaś test? Ja nie wiem kiedy teraz zastestowac i czy WGL jest jeszcze szansa...
olaaa7
Tak wczoraj ale to był 24dc, owu była 15 dnia, chyba więc wczoraj był dopiero 9dpo a nie 10 tak jak myslalam, więc nie wiem na co liczyłam.Ola robiłaś test? Ja nie wiem kiedy teraz zastestowac i czy WGL jest jeszcze szansa...
Verona26
Hehe, ja mam tak samo wczoraj dużo o tym nie myślałam bo zakupy przedświąteczne były. U mnie wczoraj 25 dc wieczorem negatyw. Oczywiście nie wytrzymałam do rana i zrobiłam wieczorem. Biel vizira bila w oczy [emoji16] ja codzień wieczorem siedzę pod kocem zimno mi trzęsie mnie jak nie wiem, katar już od ok 4 dni mam i temperatura cały czas ponad 37 stopni. Nie wiem co myśleć. Może spróbuje startować jutro rano,ale jakoś marnie to widzę. Nastawiam się na negatywny test, a nóż coś mnie zaskoczy. A Ty kiedy planujesz testować?
Jakoś od 2-3 dni mam temp popołudniu ponad 37,2, dziś nawet 37,8 ale mierzone na czole więc nie wiem czy się liczy.
Od wczoraj czuję że zaczyna mnie coś brać, gardło lekko boli i czuję że bede miała katar.
Verona26
Wgl to trochę mnie martwi bo już WGL boli żadnych brzucha nie czuje. Ale śluz cały czas jest, wylewa się taki jak płodny czasami przejrzysty A czasami biały. Nie ogarniam tego śluzu bo w sumie przed okresem zawsze miałam dużo białego śluzu Ale był gęsty, lepki nie rozciagliwy A ten się ciągnie jak w płodne. Dziwne [emoji848]
reklama
Katusiaa
Ja też od dobrego tygodnia czułam że coś mnie bierze, katar, telepało mnie itd. W domniemany dzień zagnieżdzenia (tak mysle ze to wtedy) musiałam iść o 19 spać byłam przekonana że będę chora a rano wstałam bez żadnych objawów więc trzymam kciuki dziewczyny.Hehe, ja mam tak samo wczoraj dużo o tym nie myślałam bo zakupy przedświąteczne były. U mnie wczoraj 25 dc wieczorem negatyw. Oczywiście nie wytrzymałam do rana i zrobiłam wieczorem. Biel vizira bila w oczy [emoji16] ja codzień wieczorem siedzę pod kocem zimno mi trzęsie mnie jak nie wiem, katar już od ok 4 dni mam i temperatura cały czas ponad 37 stopni. Nie wiem co myśleć. Może spróbuje startować jutro rano,ale jakoś marnie to widzę. Nastawiam się na negatywny test, a nóż coś mnie zaskoczy. A Ty kiedy planujesz testować?