reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dostałaś mi teraz otuchy. Chyba ponownie zatestuje jutro rano, ale jak wyjadą dwie kreski to nie wiem jak na popo wytrzymam do wieczora żeby mężowi powiedzieć [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja nie mam żadnych objawów [emoji848] temperatura 36,4-36,7 codziennie rano. Na nadmiar śluzu nie narzekam, czasem jest, czasem sucho. Bolesności w ogóle żadnych, no może oprócz prawego jajnika, ale to standard. Zero senności, i innych dolegliwości :)
Trzymam kciuki za rozwój sytuacji :)

reklama
Hehe, ja mam tak samo wczoraj dużo o tym nie myślałam bo zakupy przedświąteczne były. U mnie wczoraj 25 dc wieczorem negatyw. Oczywiście nie wytrzymałam do rana i zrobiłam wieczorem. Biel vizira bila w oczy [emoji16] ja codzień wieczorem siedzę pod kocem zimno mi trzęsie mnie jak nie wiem, katar już od ok 4 dni mam i temperatura cały czas ponad 37 stopni. Nie wiem co myśleć. Może spróbuje startować jutro rano,ale jakoś marnie to widzę. Nastawiam się na negatywny test, a nóż coś mnie zaskoczy. A Ty kiedy planujesz testować?
Właśnie się zastanawiam.

Chyba masz rację, ale to ciągnie za sobą komplikacje typu nie picia alkoholu i tłumaczenia dlaczego nie jeżdżę :( a jestem strasznym zapaleńcem
I oczywiście nie chce nikomu jeszcze mówić, bo za wcześnie...
Zawsze możesz powiedzieć że boli noga czy coś. Albo że grypa cię łapie i czujesz się do d.. coś wymyślisz

Dziewczyny, tak was czytam i mam wrażenie że jedna drugą nakręca. Bo telepie was i zimno to od razu ciąża? Nie powinno się robić testów przed okresem, bo mogą wyjść pozytywne a potem okres przychodzi normalnie i wielkie zdziwienie co stało, a tak się zdarza wielokrotnie.
@MalyGosc powinnaś odpuścić narty, wymyśl że masz kontuzję czy coś, albo bierzesz antybiotyk i nie możesz pić 😉

Ja już się nie nakręcam na nic... U mnie coś jest nie tak w tym cyklu. Śluz płodny był i bóle owulacyjne od 12 dc do 17dc. Teraz kurde od kilku dni mam śluz jakby płodny A dzisiaj to przegięcie. Boli takich nie mam, napewno nie owulacyjnych A śluz no kurde woda się teraz że mnie leje. Cholera A jak coś mi się porabalo i dopiero teraz mam owulacje ? Cholerka... Wariuje! Coś u mnie chyba jest nie tak! Bezsensu... Coś chyba fiksuje.

reklama
Do góry