reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dzisiaj termin planowanej @, test z porannego negatywny, nie ma nawet cienia cienia. Miałam już cichą nadzieję, że może jednak, w ostatnich 4 cyklach @ przychodziła o 2 dni za wcześnie, a teraz w normalnym terminie nadal brak. Jest wczesna godzina, siedzę w pracy i mam takie mdłości, że chyba zaraz wyjdę do toalety w wiadomych celach, czuję się zawiedziona jak zawsze, ale przed świętami boli bardziej. Ostatnio w środku nocy obudził mnie śmiech, mój narzeczony śmiał się przez sen, przebudziłam go lekko i zapytałam co go tak bawi. Odpowiedział, że śniło mu się, iż urodziłam zdrowe dziecko i idzie niosąc je przez porodówkę. Nie skomentowałam, ale zrobiło mi się okropnie żal, jego, mnie i Was również. Czytałam, że w terminie czasem wychodzi negatywny, że stężenie jest zbyt niskie, bla, bla, bla. Czy którejkolwiek z aktywnych działaczek tak się przytrafiło przy poprzednich/obecnych ciążach?
Przy I ciąży dopiero tydzień po terminie wyszły mi II kreski, i to wcale nie mocne.

reklama
Przez ostatnie kilka dni dokuczają mi takie, powiedzmy napadowe, bóle mięśniowo-stawowe. A to przedramię jakby było zmęczone, a to kolana i uda. Można to porównać do takiego bólu jak ból zmęczeniowy po treningu siłowym, ale to nie zakwas :p
W każdym razie, chora ani przeziębiona nie jestem. Doczytałam się, że to może niedobory magnezu. Suplementuję się pregna.
Dziewczyny, bierzecie dodatkowo jakiś magnez?
Jak tak, to jaki? :)
Chodzi mi o to, żeby nie kolidował z tą pregną

28 dc
test negatywny, @ brak
IMG_20191212_113714.jpeg
IMG_20191212_113839.jpeg

reklama
Do góry