reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dzisiaj termin planowanej @, test z porannego negatywny, nie ma nawet cienia cienia. Miałam już cichą nadzieję, że może jednak, w ostatnich 4 cyklach @ przychodziła o 2 dni za wcześnie, a teraz w normalnym terminie nadal brak. Jest wczesna godzina, siedzę w pracy i mam takie mdłości, że chyba zaraz wyjdę do toalety w wiadomych celach, czuję się zawiedziona jak zawsze, ale przed świętami boli bardziej. Ostatnio w środku nocy obudził mnie śmiech, mój narzeczony śmiał się przez sen, przebudziłam go lekko i zapytałam co go tak bawi. Odpowiedział, że śniło mu się, iż urodziłam zdrowe dziecko i idzie niosąc je przez porodówkę. Nie skomentowałam, ale zrobiło mi się okropnie żal, jego, mnie i Was również. Czytałam, że w terminie czasem wychodzi negatywny, że stężenie jest zbyt niskie, bla, bla, bla. Czy którejkolwiek z aktywnych działaczek tak się przytrafiło przy poprzednich/obecnych ciążach?
Przy I ciąży dopiero tydzień po terminie wyszły mi II kreski, i to wcale nie mocne.

reklama
Przez ostatnie kilka dni dokuczają mi takie, powiedzmy napadowe, bóle mięśniowo-stawowe. A to przedramię jakby było zmęczone, a to kolana i uda. Można to porównać do takiego bólu jak ból zmęczeniowy po treningu siłowym, ale to nie zakwas :p
W każdym razie, chora ani przeziębiona nie jestem. Doczytałam się, że to może niedobory magnezu. Suplementuję się pregna.
Dziewczyny, bierzecie dodatkowo jakiś magnez?
Jak tak, to jaki? :)
Chodzi mi o to, żeby nie kolidował z tą pregną

28 dc
test negatywny, @ brak
IMG_20191212_113714.jpeg
IMG_20191212_113839.jpeg

reklama
Do góry