reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja nie badam wcale..
Ja badam w drugiej fazie cyklu, żeby mniej więcej być przygotowana na @.
Ale jakoś mnie to też ostatnio zawodzi.
Szyjka ustawiła się na @ tylko @ brak.
28 dc mam

Będę się musiała przejść do gina bo mnie paskudnie boli prawy bok od 3 tygodni. Myślałam że to wyrostek, ale USG przez brzuch nie wykazało nieprawidłowości.
Może USG dopochwowe coś by pokazało.

reklama
Nie przejmuj się, jeśli nie ma żywej krwii to nie masz czym się martwić, w Twoim stanie to niewskazane, odpoczywaj. :) Oczywiście gratuluję i trzymam kciuki za zdrowie Kropki. :)
Dziękuję za słowa wsparcia. Mam testy na zapasie więc zrobiłam dzisiaj rano też i już nie trzeba sie dopatrywać cienia cienia bo jest :)

Załączniki

• 20191212_081037.jpg
    20191212_081037.jpg
    500,7 KB · Wyświetleń: 107
Ja mam 23 dzień cyklu i od kilku dni czuję się jak na przeziebienie. Tylko nie mam żadnych innych objawów infekcji tylko tylko rozbicie. Wiem, że dziewczyny którym się udawało miały podobnie i teraz nie wiem czy faktycznie jestem chora czy się też udało.

Ja mam 23 dzień cyklu i od kilku dni czuję się jak na przeziebienie. Tylko nie mam żadnych innych objawów infekcji tylko tylko rozbicie. Wiem, że dziewczyny którym się udawało miały podobnie i teraz nie wiem czy faktycznie jestem chora czy się też udało.

Ja miałam takie 37.1 37.2 w 23 dc. przedwczoraj czyli 27 dc to wgl 37.7 ale to podejrzewam ze od meza zlapalam 3-dniowke bo niestety biegunke do tego mialam.

reklama
Do góry