reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Kurde laski nie wiem co to było! Poczułam coś w stylu uklocia Ale takiego wielkiego że aż krzyklam w głos, aż mąż się przestraszył... ból jakby centralnie w macicy. Coś bardzo dziwnego... Nie umiem tego opisać. To było jedno uklucie i kilka minut bólu i od razu zaczęły mnie rwac pachwiny i nogi. Boże co to było? Nie mam pojęcia co myśleć, Ale aż się przestraszyłam...[emoji33][emoji33]

reklama
Kurde może to faktycznie ta implantacje... Ale czy to jest możliwe żeby to czuć? Żeby bolało? Wszędzie gdzie czytam to właśnie tylko płomienie występuje...
Każda kobieta jest inna 🙂 wiem, że ciężko się nie nakręcać. To co mogę Ci poradzić to postaraj się nie nastawiać,że napewno się udało.Zmierz rano temperaturę , jeśli będzie wyższa , niż przy dzisiejszym spadku to super. Wycisz się , zrób coś dla siebie, coś co sprawia Ci przyjemność i zajmij czymś głowę 😘 zabrzmieć pewnie jak jakaś psycholożka 😁 ,ale napewno Ci to nie zaszkodzi ,a sprawi przyjemność 🙂 jestem przekonania, że pozytywne myślenie (nie mylić z wmawianiem sobie) ma siłę przyciągania tego czego pragniemy 🙂 życzę Ci ,aby ten cykl był dla Ciebie tym szczęśliwym.

Dziękuję Kochana! Ja właśnie się nie nakręcam. Już dziś byłam nastawiona cały dzień że się nie udało. Po prostu jakieś miałam takie przekonanie wewnętrzne, bo ja muszę mieć naprawdę typowe objawy by uwierzyć. Trochę jestem niedowiarkiem, rzadko wierzę w różne rzeczy, nawet w siebie. Ale to co właśnie przeżyłam to coś naprawdę dziwnego i wyjątkowego. Staram się nic sobie nie wmawiać i odpychac myśli te ciążowe, wolę nastawić się na nie i wtedy się pozytywnie zaskoczyć [emoji4] Nie podsuwam sobie sama objawów, bo po prostu nie wierzę w to żeby moglo się udać za pierwszym razem, ale nie powiem gdzieś podświadomie nadzieja jest... Jak dobrze że wy tutaj jesteście![emoji173][emoji173][emoji173]
Każda kobieta jest inna [emoji846] wiem, że ciężko się nie nakręcać. To co mogę Ci poradzić to postaraj się nie nastawiać,że napewno się udało.Zmierz rano temperaturę , jeśli będzie wyższa , niż przy dzisiejszym spadku to super. Wycisz się , zrób coś dla siebie, coś co sprawia Ci przyjemność i zajmij czymś głowę [emoji8] zabrzmieć pewnie jak jakaś psycholożka [emoji16] ,ale napewno Ci to nie zaszkodzi ,a sprawi przyjemność [emoji846] jestem przekonania, że pozytywne myślenie (nie mylić z wmawianiem sobie) ma siłę przyciągania tego czego pragniemy [emoji846] życzę Ci ,aby ten cykl był dla Ciebie tym szczęśliwym.

reklama
Do góry