N
reklama
roznice na pierwszy rzut oka widac po tym co dziewczyny pisaly czyli po okryciu na gondole. ponizej foto z modelu 2008 i 2009.
dzięki, dzięki
Jeśli zatem tylko design, a nie technika je różni, to wiele na to bym nie patrzyła, ale masz rację - model z 2008 wolałabym kupić nówkę, choć co prawda model z 2009 po dołożeniu chyba 200-300 pln też można kupić nowy, a taki potem szybciej można sprzedać, bo tylko używany przez jedną osobę.
No nic to, czekam jeszcze z 1,5 mies. i zaczne poważnie jeździć za wózkiem.
N
nataliak
Gość
roznice techniczne tez sa: siedzisko i budka w spacerowce, dlugosc gondoli itp. 2009 jednak troche lepszy.
ja juz wczesniej zwrocilam uwage na ten komis i zastanawialam sie skad biora te wozki.
Szczerze życzę używania takiego wózka przez 3 lata większość osób, które znam, wymienia takie wózki po góra 1,5 roku na bardzo lekką spacerówkę.
N
nataliak
Gość
No i podobno w modelu z 2010 oparcie w spacerówce można położyć bardziej poziomo.
sprawdzalam i w 2009 tez sie da calkiem na plasko rozlozyc.
A ja mam klops
Okazało sie, ze mojej ramy spacerówki Casualplay po Antosiu - z 2006 roku nie da sie polaczyc z gondolkami i fotelikami z kolekcji 2009 lub 2010..
czeka nas albo zakup nowego wozka i sprzedaz starej spacerowki
lub szukanie ofert sprzedazowych gondolek i fotelików z 2006 roku - co bedzie baaaaaaaardzo trudne
hmmm....
a mialo byc tak pieknie ...
Okazało sie, ze mojej ramy spacerówki Casualplay po Antosiu - z 2006 roku nie da sie polaczyc z gondolkami i fotelikami z kolekcji 2009 lub 2010..
czeka nas albo zakup nowego wozka i sprzedaz starej spacerowki
lub szukanie ofert sprzedazowych gondolek i fotelików z 2006 roku - co bedzie baaaaaaaardzo trudne
hmmm....
a mialo byc tak pieknie ...
My natomiast wczoraj po obejrzeniu na żywo jedo fyna i x-landera wybraliśmy jedo. x-lander wydał nam się jakiś taki "surowy" może to kwestia koloru który widziałam, poza tym ma mniejszą gondolkę a to dla mnie duży minus. Także u nas wybór padł na Jedo, za 1500 zł mamy wózek głęboki, spacerówkę, fotelik, adaptery, torbę dużą do wózka, parasolkę, folię przeciwdeszczową i śpiworek do spacerówki Zostaje tylko wybór koloru bo mamy z mężem odmienne zdanie w tej kwestii
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
U nas przeważyła kwestia ceny i fakt że w xlanderze nie można spacerówki prowadzic przodem do dziecka. Na początku myślałam że to żaden problem ale jak w sklepie pan postawił budkę założył śpiworek to stwierdziłam że jednak wolałabym mieć dziecko przed sobą i widzieć co robi...tym bardziej że nam wypadnie w zimę jeżdzić spacerówką gdzie często wieje i jest zimno i ta budka zazwyczaj będzie naciągnieta niż złożona.
A tak poza tym to chyba są takie same...w dodatku w zestawie Tako mieliśmy juz fotelik więc jeden wydatek mniej.
A tak poza tym to chyba są takie same...w dodatku w zestawie Tako mieliśmy juz fotelik więc jeden wydatek mniej.