reklama
jestem happy małż powiedział, że może być ten czerwony czy tam malinowy pod warunkiem,ze w piątek obejrzymy go razem na zywo. cena z tego sklepu bardzo mu się podoba i powiedział, że jak tylko dostanę kasę z zusu to mam nie czekać i zamawiać, nawet jak gwarancja od teraz będzie:-)
ależ się cieszę. hura!!
ależ się cieszę. hura!!
corina
Fanka BB :)
aga a gdzie kupujecie ten wozek? i w jakiej cenie?
corina
aa to stamtąd, myslalam ze Ty gdzie indziej kupujesz
corina
ja też będę tam zamawiać, miałam już brać Tako ale okazało się że dziadki chcą nam wóżek sprezentować:-)
zastanawiam się tylko nad kolorem... czerwony albo zielony (chociaż można mieszać jakby co ale poźniej chyba będzie ciezej ze sprzedaza takiego mixa).
na koniec tyg maja przyjsc do sklepu, poogladam na zywo i zamowie w necie:-)
zastanawiam się tylko nad kolorem... czerwony albo zielony (chociaż można mieszać jakby co ale poźniej chyba będzie ciezej ze sprzedaza takiego mixa).
no ja też myślałam o mixie ale własnie gorzej ze sprzedażą będzie.ja też będę tam zamawiać, miałam już brać Tako ale okazało się że dziadki chcą nam wóżek sprezentować:-)
na koniec tygodnia do nich do sklepu mają przyjść, czy gdzieś indziej?
corina
no ja też myślałam o mixie ale własnie gorzej ze sprzedażą będzie.
na koniec tygodnia do nich do sklepu mają przyjść, czy gdzieś indziej?
nie nie do sklepu kolorino u mnie w miescie.
bylam dzis i byl tylko kolor wulkan, niebieski i szary, zielona torba na tych wozkach lezala (stad mi sie kolorek spodobal bo wcale nie byl tak ponury jak myslalam) czerwonego w ogole nie bylo, a też od początku na ten kolor bylam napalona. Spacerowka tylko z tym wyscielanym szarym srednio mi sie widzi, ale zobaczymy na zywo, jak nie bedzie fajnie sie prezentowac, to wezme zielony.
reklama