reklama
dziękuję wszystkim
--------
aga, a ten b'twin 14 calowy, to nie jest biegowy, tylko 4 kołowy. Ja chyba bym wolała nie używać 4 kółek, tylko od razu 2, ale nie wiem jak Jagoda sobie poradzi... ? A ty Tomkowi chcesz odkrecić boczne kółka, czy go na 4 puszczac?
--------
aga, a ten b'twin 14 calowy, to nie jest biegowy, tylko 4 kołowy. Ja chyba bym wolała nie używać 4 kółek, tylko od razu 2, ale nie wiem jak Jagoda sobie poradzi... ? A ty Tomkowi chcesz odkrecić boczne kółka, czy go na 4 puszczac?
Ostatnia edycja:
Kolka boczne recznie sie przyczepia i odczepia.dziękuję wszystkim
--------
ja chce sprobowac od razu na dwoch kolkach, z tym, ze moj jeszcze nie potrafi nawet pedalowac, zamiast do przodu pedaluje do tylu.
strega
Fanka BB :)
Mati zaczal jezdzic na 16calowym na 4 kolkach. Rower duzy i narazie nogami do ziemii nie dostajeasle sam wsiada bo stabilny na 4 kolkach. Moim zdaniem Chyba 4 kolka sa nie do przeskoczenia ale kto wie. znam trzylatki ktore jezdza jak szlency na 2 kolkach,,,ale moj do nich nie nalezy. Kupilysmy wiekszy rower ..nie 12 czy 14stke zeby pare lat posluzyl a nie na rok. Za rok moze podniesiemy kolka lekko w gore albo juz bez. Najlepiej jakbys sie Afi wybrala z mala do sklepu na proby albo w parku dorwaka jakiess dziecko i zobaczyla czy w ogole ja ciagnie do roweru z pedalami czy umie pedalowac.....W sumie co do pedalowani to wystarcza checi i jak popatzry na innych rowerzystow to jej to przyjdzie z czasem.
Ostatnia edycja:
strega
Fanka BB :)
Pieknie napisane hehe ale to z komorki....wybaczcie mam grubasne paluchy
wiolan
PODWÓJNA MAMA
afi a ja uwazam, ze po rowerku biegowym, jesli jagoda umie rownowage trzymac, to bez problemu kupuj bez bocznych kolek... jaki rozmiar to muszisz w sklepie przymierzyc i zobaczyc jak lezy Jagodzie.. przede wszytskim, bez bocznych kolek, to jagodka musi dotykac nozką do podloza... ale ja osobiscie uwazam, ze maksymalnie 2 godziny i Jagoda bez problemu bedzie smigala na 2 kolkach.. w niemczech tyko tak sie praktykuje.. dzieci nie jezdza z bocznymi kokami.. z biegowe wsiadaj od razu na dwukolowce i wszwytkie swietnie sobie radza... ewentualnie mozesz rozwazyc jeszcze tansza opcje zakupu hulajnogi...
dziękuję Wam
czyli jednak kolejny rower biegowy jest mało sensowny
w takim razie będziemy jeździć od razu na dwóch. nie zdecyduję się przypiąć bocznych kółek - moim zdaniem zaprzepaściłabym wszystko, co udało nam się osiągnąć na biegówce. zobaczymy co będzie, pewnie płacz, żeby Julek oddał młodej z powrotem jej rower
--------
Aga, a z tym pedałowaniem Tomka do tyłu, to wesoło macie ;-)
czyli jednak kolejny rower biegowy jest mało sensowny
w takim razie będziemy jeździć od razu na dwóch. nie zdecyduję się przypiąć bocznych kółek - moim zdaniem zaprzepaściłabym wszystko, co udało nam się osiągnąć na biegówce. zobaczymy co będzie, pewnie płacz, żeby Julek oddał młodej z powrotem jej rower
--------
Aga, a z tym pedałowaniem Tomka do tyłu, to wesoło macie ;-)
reklama