reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

krewetka, wow, gratuluję szczęścia posiadania x-landera :happy:

julita, ten tako Jumper jest też ładny i bardzo podobny wg mnie do ww.
Muszę go zgłębić :happy:

A czy któraś z Was wpadła na stronę tego użytkownika z allegro? Komis wózków używanych

niesamowity X-LANDER XA FOTELIK MEGA okazja (907470047) - Aukcje internetowe Allegro

Zadałam kilka dni temu oto takie pytanie i jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi:

jak długo używany był ten wózek?

Od kilku tygodni obserwuję Państwa aukcje i zastanawiam się dlaczego kolekcja x-lander xa 2009 tak szybko znajduje się w ofercie komisowej wózków używanych, bo na ogół wózek służy do ok 2,5-3 lat (spacerówka na przykład).
A Państwo posiadają pełne komplety, wraz ze spacerówkami, niemalże bez śladów użytkowania :)

Proszę o szczerą odpowiedź :)

Mam chrapkę na ten malinowy, ale czy cena na niektóych Ich aukcjach nie jest zbliżona do nówki?

reklama
krewetka, wow, gratuluję szczęścia posiadania x-landera :happy:

julita, ten tako Jumper jest też ładny i bardzo podobny wg mnie do ww.
Muszę go zgłębić :happy:

A czy któraś z Was wpadła na stronę tego użytkownika z allegro? Komis wózków używanych

niesamowity X-LANDER XA FOTELIK MEGA okazja (907470047) - Aukcje internetowe Allegro

Zadałam kilka dni temu oto takie pytanie i jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi:

jak długo używany był ten wózek?

Od kilku tygodni obserwuję Państwa aukcje i zastanawiam się dlaczego kolekcja x-lander xa 2009 tak szybko znajduje się w ofercie komisowej wózków używanych, bo na ogół wózek służy do ok 2,5-3 lat (spacerówka na przykład).
A Państwo posiadają pełne komplety, wraz ze spacerówkami, niemalże bez śladów użytkowania :)

Proszę o szczerą odpowiedź :)

Mam chrapkę na ten malinowy, ale czy cena na niektóych Ich aukcjach nie jest zbliżona do nówki?

pewnie kradzione :-p;-)

Chyba nie ma też jakiegoś wielkiego znaczenia, że z 2008 a nie 2010, prawda?. Może zostały w magazynach i nie było chętnych, bo woleli nowsze modele, a towar jakoś sprzedać trzeba. Więc może jest nieużywany.. Ale to tylko moje zdanie...

Chyba nie ma też jakiegoś wielkiego znaczenia, że z 2008 a nie 2010, prawda?. Może zostały w magazynach i nie było chętnych, bo woleli nowsze modele, a towar jakoś sprzedać trzeba. Więc może jest nieużywany.. Ale to tylko moje zdanie...
Dla mnie np nie miało znaczenia czy 2009 czy 2010 ale wolałam z kolei 2009 niz 2008 ze względu na tą dłuższą budke w spacerówce i "okienko" w gondoli.
Ale jeśli dla kogoś to nie ma to znaczenia to ogólnie rocznik drugorzędna sprawa, niby też cztery kółka ale to w końcu nie samochód z określonym przebiegiem;-)

ja juz wczesniej zwrocilam uwage na ten komis i zastanawialam sie skad biora te wozki. cena nie jest zla za zestaw z fotelikiem, spiworkiem, torba i parasolka ale z 2008 wolalabym jednak nowke kupic.

reklama

no właśnie, wygladają na solidnych prawda Oleśka, ale gyby zechcieli odpowiedzieć na mojego maila. I niech jasno napiszą , z którego roku jest ten model, bo ja np. myślałam, że 2009, ale corina podejrzewa, że 2008.
Nie wiem czym się różnią szczerze napisawszy.

Do góry