reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Środki lokomocji maluchów

krewetka, wow, gratuluję szczęścia posiadania x-landera :happy:

julita, ten tako Jumper jest też ładny i bardzo podobny wg mnie do ww.
Muszę go zgłębić :happy:

A czy któraś z Was wpadła na stronę tego użytkownika z allegro? Komis wózków używanych

niesamowity X-LANDER XA FOTELIK MEGA okazja (907470047) - Aukcje internetowe Allegro

Zadałam kilka dni temu oto takie pytanie i jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi:

jak długo używany był ten wózek?

Od kilku tygodni obserwuję Państwa aukcje i zastanawiam się dlaczego kolekcja x-lander xa 2009 tak szybko znajduje się w ofercie komisowej wózków używanych, bo na ogół wózek służy do ok 2,5-3 lat (spacerówka na przykład).
A Państwo posiadają pełne komplety, wraz ze spacerówkami, niemalże bez śladów użytkowania :)

Proszę o szczerą odpowiedź :)

Mam chrapkę na ten malinowy, ale czy cena na niektóych Ich aukcjach nie jest zbliżona do nówki?

reklama
krewetka, wow, gratuluję szczęścia posiadania x-landera :happy:

julita, ten tako Jumper jest też ładny i bardzo podobny wg mnie do ww.
Muszę go zgłębić :happy:

A czy któraś z Was wpadła na stronę tego użytkownika z allegro? Komis wózków używanych

niesamowity X-LANDER XA FOTELIK MEGA okazja (907470047) - Aukcje internetowe Allegro

Zadałam kilka dni temu oto takie pytanie i jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi:

jak długo używany był ten wózek?

Od kilku tygodni obserwuję Państwa aukcje i zastanawiam się dlaczego kolekcja x-lander xa 2009 tak szybko znajduje się w ofercie komisowej wózków używanych, bo na ogół wózek służy do ok 2,5-3 lat (spacerówka na przykład).
A Państwo posiadają pełne komplety, wraz ze spacerówkami, niemalże bez śladów użytkowania :)

Proszę o szczerą odpowiedź :)

Mam chrapkę na ten malinowy, ale czy cena na niektóych Ich aukcjach nie jest zbliżona do nówki?

pewnie kradzione :-p;-)

Chyba nie ma też jakiegoś wielkiego znaczenia, że z 2008 a nie 2010, prawda?. Może zostały w magazynach i nie było chętnych, bo woleli nowsze modele, a towar jakoś sprzedać trzeba. Więc może jest nieużywany.. Ale to tylko moje zdanie...

Chyba nie ma też jakiegoś wielkiego znaczenia, że z 2008 a nie 2010, prawda?. Może zostały w magazynach i nie było chętnych, bo woleli nowsze modele, a towar jakoś sprzedać trzeba. Więc może jest nieużywany.. Ale to tylko moje zdanie...
Dla mnie np nie miało znaczenia czy 2009 czy 2010 ale wolałam z kolei 2009 niz 2008 ze względu na tą dłuższą budke w spacerówce i "okienko" w gondoli.
Ale jeśli dla kogoś to nie ma to znaczenia to ogólnie rocznik drugorzędna sprawa, niby też cztery kółka ale to w końcu nie samochód z określonym przebiegiem;-)

ja juz wczesniej zwrocilam uwage na ten komis i zastanawialam sie skad biora te wozki. cena nie jest zla za zestaw z fotelikiem, spiworkiem, torba i parasolka ale z 2008 wolalabym jednak nowke kupic.

reklama

no właśnie, wygladają na solidnych prawda Oleśka, ale gyby zechcieli odpowiedzieć na mojego maila. I niech jasno napiszą , z którego roku jest ten model, bo ja np. myślałam, że 2009, ale corina podejrzewa, że 2008.
Nie wiem czym się różnią szczerze napisawszy.

Do góry