wielkie dzięki za info, bo my właśnie recaro bierzemy, więc warto wiedzieć :-)
A! I jeszcze pan sprzedawca mówił, że oczywiście z weluru łatwiej sprać plamy, ale za to alcantarę można prać w pralce- zdejmujesz obicie i już.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wielkie dzięki za info, bo my właśnie recaro bierzemy, więc warto wiedzieć :-)
A! I jeszcze pan sprzedawca mówił, że oczywiście z weluru łatwiej sprać plamy, ale za to alcantarę można prać w pralce- zdejmujesz obicie i już.
Aga - ale wiesz, że tak duży przedział wagowy nie jest za bardzo polecany? na tej stronce fotelik.info jest kilka argumentów przeciw i mnie przekonały. Oczywiście to tylko moje zdanie :-)przeglądam allegro, bo my decydujemy się na young sport 9-36
i tam są 2 do wyboru : imitacja zamszu, lub micoofibra
i wszędzie piszą, ze można zdjąć i uprać w 30 stopniach...
przeglądam allegro, bo my decydujemy się na young sport 9-36
i tam są 2 do wyboru : imitacja zamszu, lub micoofibra
i wszędzie piszą, ze można zdjąć i uprać w 30 stopniach...
i zapalenie krtani gotowe...no bez przesady! jak zrobisz 23-24 stopnie, przy 40 stopniowym upale to będzie dobrze.
i super, wszystko jasne :-) wielkie dzięki,Spojrzałam na ukcję i alcantara nazywana jest imitacją zamszu:-)
i zapalenie krtani gotowe...
nie wolno aż tak dużej różnicy temperatur robic, mnie lekarka powiedziała, że można max o 5 st mniej niż jest na zewnątrz
zresztą koleżanka tak załatwiła synka w lipcu i od tej pory przynajmniej raz w miesiącu są w szpitalu z powodu krtani