reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
Kurcze, no nie mogę wybrać... ten Tobi fajny ale zastanawia mnie kwestia, o której napisała Afi...

Afi - priori brałam pod uwagę tylko dlatego, że sądziłam, ze Tobi montowany jest tyłem do kierunku jazdy, stąd moje pytanie ale dokształciłam się i teraz już wiem, ze priori jest trochę w tyle za tobi lub pearl
chyba jednak będziemy wybierać pomiędzy roemerem a recaro.
JustMe - a jaki w końcu materiał wybraliście w tym Recaro???

Ostatnia edycja:
A! I jeszcze pan sprzedawca mówił, że oczywiście z weluru łatwiej sprać plamy, ale za to alcantarę można prać w pralce- zdejmujesz obicie i już.

przeglądam allegro, bo my decydujemy się na young sport 9-36
i tam są 2 do wyboru : imitacja zamszu, lub micoofibra:confused:
i wszędzie piszą, ze można zdjąć i uprać w 30 stopniach...

Ostatnia edycja:
Aga - ale wiesz, że tak duży przedział wagowy nie jest za bardzo polecany? na tej stronce fotelik.info jest kilka argumentów przeciw i mnie przekonały. Oczywiście to tylko moje zdanie :-)

wiem kochana, ale mój M ma sportowe auto, przymierzaliśmy wiele fotelików i żaden nie pasował porządnie na kubełkowe siedzenia prócz właśnie tego recaro 9-36.
ja do swojego chętnie kupiłabym mc

Spojrzałam na ukcję i alcantara nazywana jest imitacją zamszu:-)
My mamy kolor granatowo szary z tej aukcji:

RECARO YOUNG EXPERT PLUS 2011 + wysyłka gratis (1366082325) - Aukcje internetowe Allegro

A! I bardzo się cieszę, bo do rodziców przyszło dzisiaj krzesełko do karmienia (wysyłane siódemką, więc bałam się, kiedy dotrze...), więc jak przyjedziemy, to Franek będzie już miał w czym siedzieć:tak:

no bez przesady! jak zrobisz 23-24 stopnie, przy 40 stopniowym upale to będzie dobrze.
i zapalenie krtani gotowe...

nie wolno aż tak dużej różnicy temperatur robic, mnie lekarka powiedziała, że można max o 5 st mniej niż jest na zewnątrz
zresztą koleżanka tak załatwiła synka w lipcu i od tej pory przynajmniej raz w miesiącu są w szpitalu z powodu krtani

Wiolan, a jaką macie tapicerke w tym roemerze? bo są trzy rodzaje - trend line (taka łatwo zmywalna), high line (cos na wzór zamszu/weluru) i bellybutton (podobna do bawełny). Nie wiem którą wybrac? Albo napisz jaki macie kolor/model, to będę wiedziała, bo mam ich katalog. Chciałabym dobrze oddychającą i łatwą w utrzymaniu czystości ;) i nie wiem którą wybrać?

do tego roemera możne tez dobrać obicie letnie (takie frotkowe/ręcznikowe) lub tapicerkę keep cool (niby ma pochłaniac nadmiar ciepła w upalne dni) ? niestety jeszcze tego nie widziałam i nie wiem czy warto?

reklama
Spojrzałam na ukcję i alcantara nazywana jest imitacją zamszu:-)
i super, wszystko jasne :-) wielkie dzięki,
ja jeszcze nie wiem, jaki kolor wybrać
i zapalenie krtani gotowe...

nie wolno aż tak dużej różnicy temperatur robic, mnie lekarka powiedziała, że można max o 5 st mniej niż jest na zewnątrz
zresztą koleżanka tak załatwiła synka w lipcu i od tej pory przynajmniej raz w miesiącu są w szpitalu z powodu krtani

hmmm przy długiej trasie też?:confused:
bo przy krótkiej to się domyślam

edit:
Justme znalazłam ten, któy ja kupuję , zerknij tam niżej jest opisówka, czyli wychodzi, że najlepszy jest ten z dziurkami podwójnie- TOPLINE AIRMASH ???
http://allegro.pl/promocja-recaro-young-sport-9-36kg-2011-gratisy-i1361629044.html

Ostatnia edycja:
Do góry