Chrupcia, Aga, Awru, gratuluję nowych nabytków u nas decyzja zapadła - Romer King Plus, ale jeszcze nie wiem z jaka tapicerką. Na razie podjęliśmy decyzję, że poczekamy aż mała będzie siedzieć. Teraz mało jeździmy autem. Byliśmy tylko na święta, ale mała bez kombinezonu jechała, więc jakoś się zmieściła
reklama
malina29
Mama debiutująca
My też zdecydowaliśmy się na romera king plus. Wybrałam tapicerkę trendline - czarno-fioletową:-) zakup planuję tak około lutego.
Nasz dotychczasowy fotelik strata ledwie zipie - tzn Tośka ledwo w nim zipie..hehe. Bez kombinezonu jeszcze nie jest źle ale "w" już jest mały dramat
Nasz dotychczasowy fotelik strata ledwie zipie - tzn Tośka ledwo w nim zipie..hehe. Bez kombinezonu jeszcze nie jest źle ale "w" już jest mały dramat
Alis, my kupowaliśmy fotelik w BlueCity, ale nie przymierzaliśmy go do auta, więc w sumie hyba nie odpowiem na Twoje pytanie. Ale może się dowiedz, bo mają sklep na poziomie parkingu, obsługuje b.miły pan, więc możliwe, że to możliwe;-)
Ponowię tu zapytanie:
Dziewczyny z Wawy w którym sklepie można bez problemu kupując fotelik samochodowy, pójść go przymierzyć w samochodzie? Bo spotkałam się z dwoma sklepami gdzie jest to niemożliwe...:/
a jaki chcesz mierzyc fotelik? jak kinga to zapraszam do nas :-) Wpisz tez w googla ludzie czesto pisza na forach co im sie miesci a co nie.
Nasz ogladalismy na Pulawskiej w eurobaby a kupilismy w necie - wyszlo 150 pln taniej
Chrupcia ja bym chciala kupić Recaro Young Sport, ale chciałabym najpierw go przymierzyć w aucie czy aby napewno nam będzie pasował Potem ewentualnie go kupię ale nie w sklepie tylko w necie bo jest zwyczajnie dużo taniej
N
nataliak
Gość
alis a 'swiat dziecka' na towarowej? jest tez taki fajny sklep 'rampers' na grochowskiej 10 (okolice king cross), my ogladalismy tam wozek, sprzedawca byl bardzo zaangazowany i poswiecil nam naprawde duzo czasu, mysle ze tam mogloby sie udac.
Alis w takim razie zapraszam do mnie, u mnie na chwilę obecną do piątku jest recaro young sport,(9-36) ale jakiś starszy model- zamawiałm nowszy- z alarmem, a że się pomylili, to czekam na kuriera, jutro ma przywieźć nowy a w piątek zabrać ten
p.s jestem pewna, że będzie pasował, my już przymierzaliśmy go w 3 autach i w każdym pasi :-) , a młodemu najbardziej odpowiada na środku- wtedy wszystko widzi
p.s jestem pewna, że będzie pasował, my już przymierzaliśmy go w 3 autach i w każdym pasi :-) , a młodemu najbardziej odpowiada na środku- wtedy wszystko widzi
reklama
Alis w takim razie zapraszam do mnie, u mnie na chwilę obecną do piątku jest recaro young sport,(9-36) ale jakiś starszy model- zamawiałm nowszy- z alarmem, a że się pomylili, to czekam na kuriera, jutro ma przywieźć nowy a w piątek zabrać ten
Aga z alarmem? Napisz coś więcej bo ja nic takiego nie doczytałam ;P