reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

no to Aga nie ma problemu:) szaliczek tez widziałam już w sieci, ale nie robiłam jeszcze:) niby prosty ale tez schodzi.. ale oczywiście sprobuję:)jak przyjdzie kolej;p a szczegoly będzie na pw ustalac:)

reklama
Inka cieszę się:)
Phelania zaczęłam kotka... haha poki co to za dużo powiedziane mam mały zlepek czapy:D i teoretycznie mogłabym ją jutro skończyć.. ale dziś zamowiłam nici, udało mi się dostać szarą oraz grafit a wiem ze chcialas niebiesko szarą więc.. moze najpozniej w piatek będzie i bym skonczyla o ile.. umiem kotka:crazy::rofl2: no chyba ze masz upatrzony inny kolor zamiast szarego:p
jak dostanę przesyłkę to wkleje kolorki ale będzie :czerwony, grafit, szary, żółty(ponoć)

Dzieciaki wyglądają bombowo w tych czapach.
Freya, podobał mi sie tekst o działaniu antyalergicznym...Moja Lenka tez ma taka przypadłość tzn. alergie na czapy wszelkiego sortu..
Aśko a byłabys w stanie zrobic zająca np. takiego...
Chciałm wkleic ale nie wyszło...
Może dokleję później...
edit:

asko jak zobaczysz ta czapę to daj znać to skasuje zdjęcie bo je skopiowałam ze strony na której było wyraźnie napisane zeby nie kopiować:sorry:.kurka wodna...

Ostatnia edycja:
wiesz co tofika cała czapa nie jest trudna... choc z pewnością jest w niej dużo więcej materiału niż w sówkach, no ale te poliki wypukłe... hm.. nie wiem czy one są czymś wypchane czy jak, pewnie by i dało radę ale musiałabym pogłówkowac.
btw widziałam fajnego króliczka... moim zdaniem ładniejszego takiego dziewczęcego, ale musiałabym poszukac gdzie on był:)

Teraz kombinowałam z oczami dla kota... zrobiłam! ale kur... nici niebieskich mi brakło, a jutro będę miała:( ale nadrobię nadgonię:) a w między czasie masowo produkuję oczy sowek;p

Dzięki asko.Ciekwa jestem tego królika.
Na pewno ci nikt w tej produkcji nie pomaga?;-) tzn. jestem pod wielkim wrażeniem, bo bardzo szybko ci to idzie jak widzę...

reklama
tofika, wczoraj miałam mega lenia i zakręcony dzięń i nic prawie nie zrobiłam;p a dziś z braku nici i możliwości skonczenia czapy dla Phelania robię inną... w sumie poki co dla nikogo bo nie wiem co z niej wyjdzie
robię sama.. niby szybko idzie ale wolno;p;p

Do góry