reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

reklama
phelania jak czapa inki będzie gotowa biorę się za waszą:)
tylko ob. główki młodego proszę, czapa i tak jest uciągliwa ale przynajmniej będę wiedziała czym się posiłkować.
freiya bardzo się cieszę że podobnie jak i Izi wasz egzemplarz też spasował:):) Emi super wygląda!!!!

Asko ja tez się pisze na czapeczke ofkors, bo widze ze coraz wiecej chetnych :) Wiec ustawiam sie w kolejce :) Jak bedzie moja kolej to dasz nac to powiem jaka chce i z jakich kolorkow :)

dziewczyny nie ma problemu, poki co udaje mi się pogodzić obowiązki dzieci i robienie czap:) ale jest malutki problem mam nadzieję że nie będziecie złe ale, do poprzednich przesyłek musiałam dopłacić, bo kurde blaszka przekroczyly 2-3 g. w związku z czym przesyłka priorytetem polecony, w bąbelkowej kopercie kosztuje 6 zł, naprawdę nie zarabiam na przesyłkach:) a cena czapy nie ulega absolutnie żadnym zmianom. czyli łącznie byłoby 29 zł.

Bardzo się cieszę że się podobają... w sumie to wasza zasługa i doping do tego żeby zrobić te czapy dla innych dzieciaków mnie tak zmobilizowały i zachęciły:)

teraz robię czapę Ince
potem kolejno Phelania, Milva, Izi, Asieńka(daj znać bo pisałas na fb że byś chciała) Maleństwo, Dagne i Violett
ale uzbrojcie się kilka dni w cierpliwość, bo wiadomo produkcja ręczna trwa;p;p choć i tak szybko jakoś leci:)

ASKO to i ja bym się chciała wpisać w kolejke na czapy. Chciałabym męską i dziewczęcą dla Meli też, Jak będa w domku to zmierzę dzieciakom główki i dam znać jakie wymiary. Napisz na pw co i jak.

reklama
Freiya-Ale mi sie spodobała Emilka w tej czapeczce,

Asko
-Ja też sie ustawiam w kolejce po czapeczke. My mozemy poczekać-bo do jednego kombinezonu mamy juz czapeczke i szalik, ale wczoraj dostalismy kombinezon od teściowej-powiem Wam dziewczyny ze mnie teściowa zaskoczyła, bo ten co ja kupilam okazało sie ze na całą zime nie starczy i bede na pewno kupowala jeszcze jeden a tu taka niespodzianka i na dodatek ładny bo taki ni to fiolet ni śliwka-pochwale sie na odpowiednim wątku.

Asko-ale my chciałybyśmy czapeczke z szaliczkiem-da rade??, co do ceny to na pewno sie dogadamy

Do góry