reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

Dziewczyny dostałam w prezencie nowy z metką, śpiworek do spania- ciepły (jesienno-zimowy) Adaś śpi pod kołderką więc jest mi zbędny. Zanim wystawię na allegro - może któraś z Was by chciała?
Śpiworek w biało-beżowe paski w misie, gwiazdki i kolejki.. ;-) Rozmiar 110 cm
długość całkowita : 104 cm
szerokość pod pachami: 38 cm
długość o paszek w dół : 80 cm.
Zapinany na zamek, a góra na zatrzaski
CENA : 20 zł + przesyłka

DSC05435.jpgDSC05436.jpg

SPRZEDANE !

Ostatnia edycja:
reklama
To i ja mam cos do sprzedania :)

Kozaczki, dla dziewczynki.
Nowe
Rozmiar 20.
Ocieplne w środku.
Cena 30 zł plus przesyłka 5 zł

Załączniki

• DSCF4002.jpg
    DSCF4002.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCF4003.jpg
    DSCF4003.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 28
dziewczyny dostałam w końcu zamowione nici!!!! więc dzialam dalej, ale zeby nie było to 2 czapy prawie skonczyłam a dwie w polowie zrobione w tym dla Phelani kotek;p;p zeby nie było że jestem gołosłowna moje weekendowe wypociny...aaaaaa i jest hello kitty, na żywo wydaje mi się bardzo podobny ;p IMG_8675.jpgIMG_8672.jpgIMG_8671.jpgoraz nowe nici szary, grafit, niebieski, czerwony, zółty a reszta widoczne już miałam :) zółty jest taki w sam raz nie napastliwy, czerwony jest ładny soczysty wiadomo kolorki ciut roznią się od foto a własciwie chyba tylko szary bo jest jasniejszy, ale naprawdę ladne:)

Milva jestes następna w kolejce to zastanow sie nad kolorkami;p

violett kotek jest dla was;p tylko czapy do niego jeszcze brak:D testowałam swoje umiejętności ... i moim zdaniem wyszedł śliczny:) tylko sama się zastanawiam w jaki kolorek z czapą będzie ladnie ale albo jasny szary albo coś w tym guscie ladnie by gralo:) ale to pomyślimy jak ci będzie pasowac:)

reklama
Dziewczyny mam jeszcze pare rzeczy nowych raczej dla dziewczynki 3-4 letniej.

Bluzeczka na metce 116 ale podaję wymiary bo wydaje mi się mała:
długość całkowita 46 cm, szerokość pod paszkami 27 cm, w talii 26 cm.
5 zł
DSC05445.jpg

bluzeczki marynarskie "motylkowe" - dosyć ciepłe- na metce 110 cm (4 lata)
długość całkowita 40 cm, szerokość pod pachami 37
Mam 2 sztuki
7 zł
DSC05444.jpg

spodnie dresowe - mogą być tez dla chłopaka rozmiar 110cm
długość całkowita- 66 cm
długość od kroku- 42 cm
w pasie bez rozciągania 24 cm
14 zł
DSC05443.jpgDSC05442.jpg

buty gufo CCC
rozmiar 22 używane- granatowe rozpinane na suwak