reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

reklama
domu poszukuje waniliowa sowa, wypadek przy pracy;p;p, kolory real to te na zdjęcie na główce Karolki i Kamilka. Czapa jest waniliowo-pomarańczowo-turkusowa(hm.. bardziej taki ładny żywy niebieski) wymiary szer. 21,5*2, dł. do brwi 18,5 cm z nausznikami 24 cm. Na Karolkę jest zdecydowanie za długa, ale widziałam ze nasi chłopcy mają większe odlgłości do brwi i nie chciałam zeby była za krotka:) Jesli chodzi o szerokosc, pamiętajcie że pięknie sie poddaje- pasuje na Kamila(50cm) i wówczas się ciut z długości skróci:)
Na żywo bardzooo fajna:), powstała, bo nici na czapę Phelani nie dotarły jeszcze.. i nei mogę skończyć tamtej:)Zobacz załącznik 502943Zobacz załącznik 502941Zobacz załącznik 502942 edit: wstał bardziej odpowiedni model:) i tu przynajmniej widać ze czapa się super układa.. bo na tym małym drobiazgu to wisi.Zobacz załącznik 502945Zobacz załącznik 502946

Ostatnia edycja:
noo to czekamy jeszcze do wieczora czy ktoś z wczesniejszych lasek się pisze jak nie to czapa jest Kasi(tak tak jesteś na liscie;p)

kasia czapa jest wasza nie będziemy czekać dłużej:)
asienko kotek będzie skonczony.. jak mi kurrrr mac nici przyjdą myslałam że dzis listonoszka przyniesie a nie ma:( tak więc Phelania musi być chwilkę cierpliwa, a przez weekend zrobię jakąś czapę z tego co mam, i wstawię moze ktoś się skusi:)
malenstwo zapisane:) nawet juz oczy zrobione do waszej czapy;p

reklama
Do góry