reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

reklama
ojjjjjjjjjjjj matko ogarnę! obiecuję że ogarnę, ... wczoraj zaczęta:) dziś skończona! Czapa "męska" w teori dla Aleksego.. ale czekam na zdanie Inki:)
moim zdaniem jest genialna;p ale ja nei jestem obiektywna;pp IMG_8645.jpgIMG_8646.jpgIMG_8647.jpg

dorotar ok, dam znac jak się obrobię:
aga nie ma problemu ale jest jedno ale, moim zdaniem te czapy nie nadają się na mroźną zimę, ja się bardziej skłaniam na jesien, koniec zimy, ewentalnie bardzo lekko zimę, oczywiscie pozostawiam ocenie wam warunków pogodowych i mozliwosci tej czapy, nie jest ona jednak robiona z grubego zimowego akrylku.
kota, maxwell dzięki!:)
aaaaaa ważne czapy pierzemy wg zaleceń producenta w 30st. albo jakiś mega delikatny program, albo ręce, ja prałam kocyk Karoli w 40stop. i dalej jest taki sam:)

Ostatnia edycja:
Jako że już użytkuję mogę udzielić rad mamom oczekującym czapy ;) Dziś rano było u mnie 5 stopni i ubrałam Emilce tę czapkę. Myślę że jest idealna właśnie na jesień, wietrzny dzień, temperaturę kilka stopni. Jak temperatura zejdzie poniżej zera to schowam czapkę do wiosny. I ma jedną super cechę mianowicie jest antyalergiczna - dzieci z alergią na czapkę nie protestują! :-D

Asko nie ma problemu z wysyłką :) I czekam az dasz znac ze mozesz zaczynac moja czape :) Jeszcze nie wiem czy chce dwie czy jedna ale napewno jakas chce:p

Czapa Aleksego jest zaje*** chce taka sama :) Dla Fabiana :)

Asko Furorę robisz, jeszcze nie zrobiłam fotki dla Ninki ale postaram się wrzucić wieczorem, dodatkowo czapa Aleksego jest świetna!

Nina Antonina w Askowej czapce ;)
Motyw buntu na focie jest spowodowany tym, że odmówiłam jej oddania aparatu... Jestem zaskoczona, bo czapka to największy wróg a w z tą protestu nie było więc WTF?:szok::-DP9261010.jpgP9261008.jpgP9261006.jpg

Net-ka haha to ostatnie foto jest boskie, ale oczywiście ze względu na minkę;p
Bardzooo jej do twarzy w czapie:)
no popatrzcie jakieś zaczarowane te nici:)

reklama
Asko-my własnie chcemy tą czapeczke z szaliczkiem nosić na koniec zimy ewentualnie na poczatek wiosny do tego drugiego kombinezonu-ktory jak pisałam dostałam od teściowej. Na zime mamy ciepły komplet

Do góry