reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

Ninkowa czapa zakończona:) ... jednak zdjęcie na szybko teraz zrobiłam i nei oddaje jej uroku:) jest super;p (buhaha ale się pochwaliłam) no ale jak moja modelka wstanie to zrobię w dziennym świetle ładne foto:)

IMG_8615.jpgNet-ka czekam na akceptację, ewentualne uwagi i w razie co adresik proszę na priv:)IMG_8619.jpgIMG_8631.jpgmodelka... jak widać na załączonym obrazku ma w nosie pozowanie nie dala złapać ostrości i ciągła za sznurki;p;p

Ostatnia edycja:
reklama
Violett wiesz co chyba mam zapisany nawet wzór na fajną czapę kotka całego hello kitty, ale muszę kuknac na moje zbiory no i najpierw uporac się z zaklepanymi czapami:)

No ok :) Jakos bardzo mi się nie śpieszy :)

Tylko chodzi mi o to żeby była bez tych uszek itp. Bo jakoś wydaje mi się że Marika już zaduza na taka czapę :) Ale chetnie poszukam jeszcze dla Fabianka jakiejs :)

Ostatnia edycja:
Violett spokojnie podstawa czapy i tak jest jedna;p uszka się dorabia:) a ta co widziałam była superrrr, ale ta mordka kotka naszyta tez jest świetna, muszę się przyjzec jak to jest zrobione:)

Net-ka no to "3" czapa wyjdzie w świat:) ;p bardzo się cieszę że się podoba:)

takie kolorki posiadam na tą chwilę. niestety z tej serii jest jeszcze tylko czerwony.. akurat nei było jak kupowałam, ale postaram się znależć coś fajnego tej samej firmy bo byłam w pasmanterii dotykałam i jest równie przyjemne, a kolorów więcej. Ale.... na chwilą obecną wybór z tego co widzicie w takich ilosciach, aaaaa ten pomarańcz wcale nie jest tak mocny, bardziej pastelowy, uważam że taki w sam raz, ale na zdjęciu ni cholery mi nie wychodzi rzeczywisty. trzeci od lewej u gory to jest wanilia, obok piękna śliwka, u dołu dwa melanże(raczej na dodatki- oko warkoczyk bo cała czapa śmiesznie by wyszła)

Załączniki

• IMG_8633.jpg
    IMG_8633.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_8636.jpg
    IMG_8636.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_8635.jpg
    IMG_8635.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
reklama
Czapki od Asko są super! Emilka która ma ogólną alergię na czapki i zawsze zrywa je z głowy w tej stała przed lustrem i śmiała się sama do siebie! A potem nie chciała czapki zdjąć! Mięciutka, delikatna, super! Rozmiar jest idealny, ale myślę, że na wiosnę będzie też ok a może i dłużej. Dziękujemy pięknie!
377221_3428114916332_974342345_n.jpg

Do góry