Jak dobrze pójdzie to będę mieć mnóstwo pracy dla Ciebie Aśko. O ile się zgodzisz, bo mam 4 dzieci w rodzinie i chętnie na Święta dam coś im zrobionego-przy okazji nakłamię, że to ja robiłam. Dosyć z zabawkami pod choinką-ktoś musi zepsuć Święta i w tym roku będę to ja, a nie Grinch
reklama
Asko ja bym bardzo bardzo chciała taką czape, jeśli nie zdecydują się dziewczyny które miały pierwszeństwo to może być ta ze zdjęcia a jeśli wezmą to może zrobilabys dla Emilki podobną? Tylko dwa "ale" : 1) chcialabym sówce otworzyć oczka 2) przelew mogę zrobić w piątek, wiadomo, pensja
Milva
Zbójkowa mama;)
Netka -super pomysł z czapami prezentami!!
Ja tez czekam na męskie ;-)może być piesek dla odmiany;-)
Ja tez czekam na męskie ;-)może być piesek dla odmiany;-)
freiya czapa dalej wolna, więc może należeć do Emilki , myślę że wymiar ok, czapa naprawdę fajnie się poddaje oczka już się zmieniają z kasą nie ma problemu może być i w piątek przelew;p.
Jak przerobię to wstawię fotkę
pierwszą jaką teraz robię jest dla Ninki od Netki a potem będzie porcja męskich
aaaa Inka, Phelania, Milva będzie mi latwiej jeśli uda wam się zmierzyć ob. główki młodych bo podejrzewam że mają większą od mojej niuni główkę i ew. długość od czubka głowy do brwi co by mega za długa czapa nie była lub na odwrót za krótka. Sugestie co do kolorów mile widziane, lub ich połączeń.
Jak przerobię to wstawię fotkę
pierwszą jaką teraz robię jest dla Ninki od Netki a potem będzie porcja męskich
aaaa Inka, Phelania, Milva będzie mi latwiej jeśli uda wam się zmierzyć ob. główki młodych bo podejrzewam że mają większą od mojej niuni główkę i ew. długość od czubka głowy do brwi co by mega za długa czapa nie była lub na odwrót za krótka. Sugestie co do kolorów mile widziane, lub ich połączeń.
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
asko jeżeli Babcia w PL nie zechce się podjąć i zrobić czapusi to i my z Maciusiem też się piszemy na listę czapusiową :-)
A powiedz mi jakie Ty masz te specjalne nici dla dzieci i skąd je bierzesz ??
A powiedz mi jakie Ty masz te specjalne nici dla dzieci i skąd je bierzesz ??
freiya tak wygląda teraz czapa, jak jakies sugestie jeszcze to pisz, chciałam jej zrobić jasne "oczka" lub rożowe ale się gryzie jak cholerka i nie w ząb to wygląda, a te fajnie grają mimo kolorku
podam ci dane jasne , no jakby nie daj.... nie pasowała to odeślesz i będzie nowa, ale na mojego kamila nawet pasuje... jedynie ma o 1 rządek za krótką więc myślę że raczej nie ma opcji.
Żabciu ja kupuję włóczką akrylową ale specjalną dla dzieci,są różne firmy ale jak ma napisane Baby to znaczy ze jest dziecięca.Inne też są mieciutkie ale trzeba sprawdzać, bo niektóre akryle drapią, a ten jest delikatny. Kupuję różnie, ale staram się na necie bo jest jednak ciut taniej. Ten akrylek co mam jest przemilutki. uwielbiam ją, ten kocyk co kiedyś pokazywałam na hand-made tez jest z niej zrobiony i mała uwielbia się do niego tulić, a do tego czapy są naprawdę cieplutkie mimo że wcale nie są grube.
podam ci dane jasne , no jakby nie daj.... nie pasowała to odeślesz i będzie nowa, ale na mojego kamila nawet pasuje... jedynie ma o 1 rządek za krótką więc myślę że raczej nie ma opcji.
Żabciu ja kupuję włóczką akrylową ale specjalną dla dzieci,są różne firmy ale jak ma napisane Baby to znaczy ze jest dziecięca.Inne też są mieciutkie ale trzeba sprawdzać, bo niektóre akryle drapią, a ten jest delikatny. Kupuję różnie, ale staram się na necie bo jest jednak ciut taniej. Ten akrylek co mam jest przemilutki. uwielbiam ją, ten kocyk co kiedyś pokazywałam na hand-made tez jest z niej zrobiony i mała uwielbia się do niego tulić, a do tego czapy są naprawdę cieplutkie mimo że wcale nie są grube.
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Phelania mogę spróbować kotek boski tylko zamiast czarnego użyłabym granatu- niestety nie ma go w kolorystyce, chyba że znajdę w niciach pozostałych(nie dzieciowych) które mam, bo chyba mam mulinkę czarną no i szarego niestety seria Baby nie ma.. nad czym ubolewam bo też chciałam dla Karoli. Zrobię fotkę tego co będę miała do wyboru dla was na już(dziś mi dosżły nici) a ew. jak coś innego będzie was interesowało to będziemy wybierac z jakiegos innego rodzaju nici.
reklama
inka85
Mamusia Aleksego
Asko zmierzę Młodemu głowę jak odszukam centymetr!
ma coś ok 45-47cm ale nie jestem pewna.
no i wciąż zajmuję kolejkę zaraz po Netce :-)
my chcemy męskie kolorki no i wzór chyba obojetny- sowa, piesek czy cos w tym stylu.
ma coś ok 45-47cm ale nie jestem pewna.
no i wciąż zajmuję kolejkę zaraz po Netce :-)
my chcemy męskie kolorki no i wzór chyba obojetny- sowa, piesek czy cos w tym stylu.