reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

reklama
Inka- możesz kupić to cudo Netki, dla Adasia niestety jest za małe.. :-( Od ramienia do kroku Młody musiałby mieć co najmniej 46 cm,a od kroku do końca nogawki nosi teraz 23 cm, więc niestety w wszedłby w to , a szkoda bo śliczne.

na zbyciu mam śpiącą sówkę:) kolory to jasny fiolet, jasniutki róż, amarant i bialy. sowa różowa.jpg Karolina ma ją ciut luźną- ma 43 w obwodzie główki, a i na Kamila pasuje(on ma 50 cm), bardzo ładnie się poddaje. Wymiary mierzone na płasko obwód 21*2, długość do brwi 17 cm, długość do końca ucha(czapa+ boki na sznurki) 23 cm.
Czapa jest z pewnością jesienna lub bardzo wczesno wiosenna, jeśli chodzi o zimę trzeba ocenić samemu, ale mi kiedyś pani pewna robiąca takie czapy powiedziała że z reguły one nadają się do temp. -5 st. Ewentualnie można wlożyć coś pod spód.

Pierwszeństwo ma Net-ka i Inka(no ale kolory... więc jak dojdą mi nici zrobię coś męskiego;p) Oczywiscie zdaję sobie sprawę że moze nie pasować kolor itp więc, Net-ka jak coś to pisz na priva jakie kolorki Cie interesują pierwsza którą teaz będę robiła będzie dla ciebie. Cena na priv, nie ma tragedii:)

czapa wolna:) nadal.. aaaaa oczy mogę przerobić na otwarte(guziczki)

Phelania powinnam najpozniej koło srody dostac kolory typu granat zielony, i w polaczeniu z tym co mam będę mogła zrobic dla chłopca czapę. Bo poki co mam tonę rożowosci... :)

reklama
no ok;p ujawnię tą tajemnicę;p czapy kosztują 23 zł +5zł przesyłka (koperta bąbelkowa, priorytet polecony). myślę że nie najdrożej:) a pracy niestety przy tym mało nie ma:)

Do góry