reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

Netka interesuje mnie bluzka z drzewem, taka hipisowska z przedostatniego zdjęcia z postu u góry i bluzka niebieska z kotem, jakie rozmiary i ceny :)

reklama
Netka jaka jest cena spodniczki ze zdjecia 1 i 4.
Interesuje mnie tez bluzeczka z drugiego posta czerwona z kotkiem,spodenki z drugiego posta te w krateczke

Nastazja od kroku do końca nogawki 19 i pół cm, od ramienia do kroku 43cm, od pachy do pachy 27cm, nie jest to jakiś sztywny materiał, raczej gatunkowo dobra dzianina, 100% bawełna, długość od ramienia do końca nogawki to 61cm i po wewnętrznej stronie(od pachy w dół rękaw)20cm.
Freiya obie są na 24 miesiące firmy Carter's
Violett Wszystkie rzeczy o jakie pytałaś są na 24 miesiące, spodenki w kratkę te fioletowe tak?Różowa kiecka z nr 1 ma motylki.

Co do ceny, może coś zaproponujecie? Nie wiem ile bierze się za takie rzeczy, bo ja nie robię zakupów. Po prostu. Proponujcie ceny na prw, bo zaraz tu się zrobi śmietniczek mały, a ja jak coś odpiszę czy będzie ok.

Dorotar, cieszę się :) Mam nadzieję, że będą takie fajne jak na fotce. Cena w każdym razie fajna ;)

MŁA też mam taką nadzieję, tym bardziej głowie się czy wszystko zrobiłam dobrze i czy dojdą bo pierwszy raz sama coś na allegro kupiłam i to bez rejestracji.

Izi napisz co Cię interesuje, rozmiary tych ubrań są różne na 18 miesięcy ale większość na 24 miesiące... Cena też w zależności co chcesz, ile i ile proponujesz.

reklama
P8310801.jpgNajmniejsze są tu spodnie w groszki, bo na 12 miesięcy. Reszta 18-24 miesiące.

Do góry