reklama
julia28
Mama lutowa 2007
jesli sie nie myle to tak.....a od kiedy poczty pracuja?a ja jeszcze raz z pytaniem o JA do dziewczyn co we wtorki dostaja Dzis kasy nie ma i w tym tyg juz nie?? dopiero za tydzien we wtorek tak?? bo zamotalam sie
U
użytkownik 838
Gość
AsienkaM1986 a mozesz zdradzic, jaka mialas prace, tzn jak ciezka [ewentualnie napisz mi na priv], bo moze rzeczywiscie nie miala kobieta wyjscia, jak Ci to podpisaci tyle. Ja to szczerze powiem, ze chyba sprobuje, ale watpie, zeby moj szeryf na to poszedl - jak kazdy szef oszczedza, a mi juz nogi wysiadaja :/
jesli sie nie myle to tak.....a od kiedy poczty pracuja?
nio wlasnie nie wiem dzis , jutro i w piatek to chyba pracuja normalnie
Czy ktoras dziewczyna z JA platnym we wtorki wie czy w tym tyg wyplacaja kase czy dopiero za tydzien????
bede wdzieczna za pomoc
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
W Rush poczta otwarta od jutra:-)
DobryDuszek
Początkująca w BB
dziewczyny a czy ktos widzial jakie banki otwarte w dublinie, bo chyba sobie zrobili wolne na calego.
dziewczyny a czy ktos widzial jakie banki otwarte w dublinie, bo chyba sobie zrobili wolne na calego.
ponoc jutro i w piatek maja byc otwarte banki w calej ie ale reki nie dam ze to pewna informacja
reklama
julia28
Mama lutowa 2007
ponoc dzis maja byc otwarte ale tez slyszalam od kogosponoc jutro i w piatek maja byc otwarte banki w calej ie ale reki nie dam ze to pewna informacja