reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

reklama
Tichonku ja znam ten przepis, ale pisze tak jak bylo w przypadku tej dwojki.

Anineczka byc moze bylo tak jak piszesz, wolne miejsce, na moim osiedlu sa 4 szkoly skupione blisko siebie, inne jakies 20-30 minut spacerkiem
.

Dziewczynki,możecie mi podesłać linka do jakiejś stronki gdzie są wypisane obowiązki i prawa landlorda i lokatora?Prawie 4 lata w jednym miejscu mieszkam i o nic sie nie mogę doprosić,żaden remont,nic,kompletnie:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Anineczko dzięki,muszę sie dokładnie wczytać i poszukać czegoś na temat odświeżania mieszkania bo nasz palant ciągle nam odmawia:wściekła/y:Materac mamy tragiczny,budzę się z bólem pleców,każdą sprężynę na sobie czuję:wściekła/y:Kurczę,pamiętam też,że ktoś kiedyś wrzucał taką listę co w każdym mieszkaniu musi się znajdować w momencie wynajmowania,tzn.jaki sprzęt i wyposażenie.Nie wiecie gdzie mogę taką listę znaleźć?

Tichonku ja tez nie moglan sie doprosic naszego tzn on na zadne sms nigdy nam nie odpisal a wiec napisalismy mu kiedys ze nic nam nie odp i ze sami sobie kupimy i sciagnieny z rentu.odpisal tylko ze rachunki potrzebuje i tyle.rachunki zapakowalam i mu wyslallam i tyle.

A ty kochana zrob tak samo a co cie obhodzi ze on nie chce idz kup sobie nowy wygodny i najdrozezy materac i mu napisz ze rachunki mu podeslesz i tyle co sie bedziesz cackac.ja tez sie cackalam i cykalam ze np pralke zeby nam wymienil czy piekarnik itd ale se pomyslalam ze przeciez nas z domu nie wyrzuci na ulice prawda?i tylko dlatego ze pewne rzeczy sa juz zuzyte i trzeba je wymienic.

reklama
Do góry