Hej dziewczyny ja składałam papiery na Fis w lipcu dokładnie 2 mnie zarejestrowali ,dzisiaj dzwoniłam i o dziwo wcale nie czekałam odrazu Pani odebrała i powiedziała że przerabiają teraz lipiec i mam sie spodziewać decyzji dopiero w marcu..szok co?a ja we wrześniu i jeszcze nie mam
reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Z tym Fisem to cyrki w tym roku są normalnie. Już się na ich temat nie wypowiadam, ja decyzję dostałam po tygodniu, gdzie zawsze czekamy około 3 miesięcy. A było to w grudniu
Dziwnie jakos ja czekam prawie 7 mc a ty juz dostalas po tygodniuZ tym Fisem to cyrki w tym roku są normalnie. Już się na ich temat nie wypowiadam, ja decyzję dostałam po tygodniu, gdzie zawsze czekamy około 3 miesięcy. A było to w grudniu
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
No dlatego pisałam, że to jakiś cyrk jest, w dodatku decyzję, że nas zarejestrowali dostałam na nowy adres, a decyzję ile wysłali dzień później na stary adres, więc chyba mają w tym roku niezły bajzel
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
doczekałam sie fisu:-)
A nie mówiłam, że w tym tygodniu będzie
A kiedy skladalas?i pierszy raz czy odnowienie?doczekałam sie fisu:-)
odnowienie,skończyło mi sie 25 października ale papiery odsyłałam we wrześniuA kiedy skladalas?i pierszy raz czy odnowienie?
reklama
miałaś racje:-)A nie mówiłam, że w tym tygodniu będzie