reklama
AsienkaM1986
mama Zuzi
a jesli chodzi o dowody wplat to moze to byc wyciag z banku z dokonanymi przelewami??
Fenix83
Fanka BB :)
ja w tej formie nigdy nie wpisywalam ppsa osoby od ktorej wynajmowalam chate i kase dostalismy normalnie.a jesli chodzi o dowody wplat to moze to byc wyciag z banku z dokonanymi przelewami??
nie musialam tez przedstawiac zadnych dowodow wplat ani nic takiego.
wystarczyly dane landlorda i ten wypelniony formularz.
anineczka
królowa mrówek :P
anineczka, tylko chwilka znajomym bez ppsa landlorda nie przeszlo i im odeslali i kazali uzupelnic
dzieki dziewczyny Sprubuje wypelnic forme i odesle mam nadzieje ze cos to da A jak nie to moze zadzwonie do prtb i moze sie wezma za nieuczciwa landlordke...............
ja nie znałam ppsa mojej landlady z Tuam a właściwie jej syna bo on był właścicielem i mieszkał w Stanach i bez problemu zrobili mi zwrot w Revenue.
wyciag z konta może byc,choc to nie chodzi o to by załączac to z dokumentem,a trzymac w domu w razie kontroli z revenue.Według prawa rachunki i inne dokumenty należy trzymac przez 5 lat w razie kontroli.
choc jak ja wysłałam form o zwrot na śmieci to miałam w domu tylko kilka bin tagów i ich też się nie załącza,ale warto miec w domu.
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
MartaF dzięki, mi się też ta wiadomość przyda, bo zaraz odsyłamy wniosek. To u nas grubo po Nowym Roku przyjdzie
zuska85
Aktywna w BB
hej dziewczny
moja kumpela ma dosc nietypowa sytulacje otuz jest tu juz 7 lat pierwsze 4 pracowala w pelnym wymiarze godz 40 w piatym roku stracila prace i rok byla w domu znalazla prace ale tylko na pol etatu , obecnie jest w ciazy a zasilek maciezynski oblicza sie z 2 lat do tylu gdy ona nie pracowala wiec czy teraz cos jej sie bedzie nalerzec????
moja kumpela ma dosc nietypowa sytulacje otuz jest tu juz 7 lat pierwsze 4 pracowala w pelnym wymiarze godz 40 w piatym roku stracila prace i rok byla w domu znalazla prace ale tylko na pol etatu , obecnie jest w ciazy a zasilek maciezynski oblicza sie z 2 lat do tylu gdy ona nie pracowala wiec czy teraz cos jej sie bedzie nalerzec????
oczywiście ze tak!dostanie maternity benefit:-)hej dziewczny
zuska85
Aktywna w BB
oczywiście ze tak!dostanie maternity benefit:-)
dziekuje bardzo
napewno sie ucieszy
reklama
dziewczyny mozecie mi powiedziec jakie dokumenty mam dolaczyc do formy o MC?nie wiem np. jak udowodnic wydatki na paliwo itp.Gdzies czytalam ze ponoc nie wymagaja tego tak naprawde..
Bede wdzieczna za wskazowki!
Bede wdzieczna za wskazowki!