S
sandrulińska
Gość
fenix wystarczy wysłać list w którym napiszesz swoj numer pps i ze sie przeprowadzilas zes starego adresu na nowy a potem zadzwonic po jakis 2 tygodniach zeby sprawdzic czy nbapewno dostali i przyjeli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczyny Ja tez z pytankiem Moze i w tym temacie bedziecie wiedziec co robic
chodzi o tax relief Otoz byla landlordka nie chce podac swojego pps zeby mozna bylo rent1 wypelnic i odeslac (bez jej ppsa nie ma szans na zwrot kasy) Umowa jest podpisana, wszystko bylo legalnie Baneczka nie odpowiada na tel i smsy Co robic?? jest jakies wyjscie?? pomozcie
Fenix ja najpierw powiedziałam na poczcie ze jak coś dostanę to żeby przekierowała na nowy adres(który jej podałam)laski jak zmienic adres w ChB ??
wyslac im kopie nowej umowy czy cos??
pamietam jak ktoras z was cos pisała o jakimś formularzu,ale nie wiem na jakiej str to było
P.S.jakieś 5 min temu napisałam o tresholdzie i wyobraźcie sobie po 5 s dostałam odpowiedz ze jutro jego pracownik podrzuci kaskę.
co prawda o 30 € mniej niż ja wyliczyłam,ale zawsze coś.
Wypełnić i odesłać;-)laski jak zmienic adres w ChB ??
a co to jets ten tax relef? na czym to polega.hej dziewczyny Ja tez z pytankiem Moze i w tym temacie bedziecie wiedziec co robic
chodzi o tax relief Otoz byla landlordka nie chce podac swojego pps zeby mozna bylo rent1 wypelnic i odeslac (bez jej ppsa nie ma szans na zwrot kasy) Umowa jest podpisana, wszystko bylo legalnie Baneczka nie odpowiada na tel i smsy Co robic?? jest jakies wyjscie?? pomozcie