Fenix83
Fanka BB :)
sama sie za to zabieram i zabrac sie nie moge.A ja mam dziewczynki pytanie o dom socjalny czy moglaby mi któraś napisać jak się do tego zabrać z gory dziękuję :-)
takze chetnie poczytam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sama sie za to zabieram i zabrac sie nie moge.A ja mam dziewczynki pytanie o dom socjalny czy moglaby mi któraś napisać jak się do tego zabrać z gory dziękuję :-)
Dzieki, kochana jestes! ja tez sie wczoraj przeszlam na posterunek i tez mi powiedzieli, ze nie ma problemu, jesli nie ma poduszki wlaczonej i jest "normalny" pas (a nie tylko taki na biodra). Tak wiec w weekend udajemy sie na wypad poza miasto! tylko znajac moje szczescie, to zacznie lac, wiac i wogole bedzie pogoda do bani i na planach sie skonczy, ale coz, pozyjemy-zobaczymyaga byłam na spacerku a ,że mam posterunek gardy po drodze to zaszłam i zapytałam :-) można :-)
a tu jeszcze znalazłam takie coś :
art 45 p.r.d cyt zabrania się :
# przewożenia w foteliku ochronnym dziecka siedzącego tyłem do kierunku jazdy na przednim siedzeniu pojazdu samochodowego wyposażonego w poduszkę powietrzną dla pasażera;
# przewożenia, poza specjalnym fotelikiem ochronnym, dziecka w wieku do 12 lat na przednim siedzeniu pojazdu samochodowego.
więc można,bo przecież tam nie ma poduszki :-)
a tego mojego znajomego to pewnie garda za prędkosc zatrzymała a nie za jazdę z małym z przodu.
weź tu się z chłopem dogadaj
no probelm ;-)Dzieki, kochana jestes! ja tez sie wczoraj przeszlam na posterunek i tez mi powiedzieli, ze nie ma problemu, jesli nie ma poduszki wlaczonej i jest "normalny" pas (a nie tylko taki na biodra). Tak wiec w weekend udajemy sie na wypad poza miasto! tylko znajac moje szczescie, to zacznie lac, wiac i wogole bedzie pogoda do bani i na planach sie skonczy, ale coz, pozyjemy-zobaczymy
czesc dziewczyny ,
moze moje pytanie jest nienamiejscu ale interesuje mnie tu zdanie prawa jazdy .
Gdzie sie sklada wniosek o egzamin na testy?jaka cena?i czy mozna miec tlumacza?
oraz jak jest po tym egzaminie ?
Jest dokaldnie tak jak pisała Purchawka.
Powiem Ci tak...nie daj się nabrac na te reklamy polskich firm nauki jazdy,ktorzy trabią o tym,ze mozna u nich zdawac prawko po polsku.
Normalnie idziesz skladasz wniosek na str ktorą podala Purchawka i zaznaczasz,ze chcesz zdawac w jezyku polskim.
sorki czytałam posta purchawki na innej stronie i sie zakreciłam anineczko ;-) wybaczysz mi ;-)?
Purchawka?
sorki czytałam posta purchawki na innej stronie i sie zakreciłam anineczko ;-) wybaczysz mi ;-)?