reklama
pauletta82
Sexy Big Mamma
Iza pierwsze słysze o takim czymś normalnie w szoku jestem
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Iza to jakieś dziwne rzeczy u Was się dzieją, co prawda u nas też sporo czekaliśmy, ale to dlatego, że jak byliśmy w Polsce to przyszła nam forma HRC1, bo my nie jesteśmy dwa lata tutaj, żeby wypełnić. Ale jak odesłaliśmy to moment i decyzja była z wyrównaniem od października:-), bo Ania z września
ehhh zadzwoniłam jeszcze raz, tym razem na szczęście na jakiegoś facecika trafiłam (na szczęście dla tej baby) no i powiedział że to tak długo trwa bo mój Szanowny jest self employed i muszą potwierdzić to przez urząd. Wkażdym razie wysłali to do urzędu w lutym i jeszcze nie dostali odpowiedzi, jak tylko to dostaną to będę miała kaskę.
Dzi eki za odpowiedzi mamuśki
Dzi eki za odpowiedzi mamuśki
aaaa..teraz to wszystko jasnezawsze jest problem przy self-employment
PS. suwaczek mozesz sobie wstawic w sygnature,tzn.link-nie bedziesz musiala go dodawac za kazdym razem;-)
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Musisz wejść w Ustawienia(u góry),po lewej stronie Ci się opcje wyświetlą,tam klikniesz:Edytuj sygnaturę i tam wkleisz swój suwaczek i odtąd będzie on zawsze widoczny w każdym Twoim poście bez potrzeby wklejania go
Też tak zaczynałam jak Ty
reklama
bzdura,nie ważne jaki paszport ma dziecko
dzieki za info. Tak mi powiedzieli jak dzwonilam na naszego konsulatu, ale najwyrazniej glupoty gadajaaga2010- bzdura jak napisala Marta F- ja bylam z Asia w Pl i Wloszech i ma tylko irl paszport:-)