powinno wystarczycz tym ze na ichniejszym formularzu i ze 3wizyty odbebnioneZniesli jedynie udowodnienie opieki od 10tyg.Umnie gin podpisal bez problemu,pomimo iz bylam raz tylko;-)Powodzenia!Ale jestem uhahana-nie mogę znalezć nigdzie papierów od mojego gina,że byłam pod opieką lekarską w ciąży(do becikowego),ale dokopałam się do tego Becikowe - Przewodnik Krok po Kroku i chyba wystarczy jak wezmę zaświadczenie od gina w pl u którego byłam w ciąży na wakacjach-jak myślicie?
reklama
Dziewczyny, takie pyt mam - czy jadac z dzieckiem do Pl musze miec dla niego pl paszport? bo ktos mi powiedzial, ze jak jest obywatelem Pl, to musi ma pl dokument wjezdzac... a na irl co, nie wpuszcza go? Nie wiem, czy zdazymy przed wyjazdem odebrac pl paszport Mlodego
Dziewczyny, takie pyt mam - czy jadac z dzieckiem do Pl musze miec dla niego pl paszport? bo ktos mi powiedzial, ze jak jest obywatelem Pl, to musi ma pl dokument wjezdzac... a na irl co, nie wpuszcza go? Nie wiem, czy zdazymy przed wyjazdem odebrac pl paszport Mlodego
bzdura,nie ważne jaki paszport ma dziecko
wiesienka123
mama Asi
aga2010- bzdura jak napisala Marta F- ja bylam z Asia w Pl i Wloszech i ma tylko irl paszport:-)
ja dostalam na 3 miesiąc) a dostalaś formularz od nich do podpisania??
wiesienka123
mama Asi
ja dostałam w grudniu+ wyrownanie za listopad a Asia urodzila sie w październiku, strasznie długo czekasz, formularz to podstawa;-)
reklama
pauletta82
Sexy Big Mamma
Ja urodziłam w marcu na początku kwietnia przysłali mi list że już mam przyznany i nic nie musiałam odsyłać a kaska doszła w maju z wyrównaniem