reklama
ewa72
Mama Maciusia
Witaj.No widzisz!Zycze powodzenia i radosci z nowiuskiego paszportu.ewa72 też poszliśmy do prawnika, pierwszego lepszego na osiedlu, szybka sprawa, 10 euro i po bólu, dokumenty wysłane, pozostało czekać :-) dzięki za pomoc!
julia28
Mama lutowa 2007
hej dziewczyny tak ostatnio sie zastanawiam co z tymi kartkami z child benefit czy do was przyszły juz???bo u mnie cisza od stycznia ale rodzinne normalnie wpływa .......
julia28
Mama lutowa 2007
to super bo juz myslalam ze moze cos nie tak.a tak na marginesie wczoraj rozmawialam ze znajoma ktora mowiła mi ze jest na zasiłku dla bezrobotnych na tym drugim i ze zabrali jej child benefit powiedziala ze przyszło jej pismo ze nie ma tu nic w irlandi chodzi o majatek itd i ze nie przysługuja jej zadne zasiłki nie chce mi sie w to wierzyc ale........spotkałyscie sie z takim przypadkiem ???Julia28 u mnie tych listow z CHB nie mialam od wrzesnia a kaska wplywa wiec luzik
anineczka
królowa mrówek :P
julia ja list od chb dostałam we wrześniu a później w kwietniu tak więc może za jakiś czas przyjdzie.
A co do koleżanki....nie jestem jakoś zdziwiona
A co do koleżanki....nie jestem jakoś zdziwiona

lubiczanka
Fanka BB :)
Ja składałam we wrześniu(na przełomie sierpień-wrzesień)i raz była babka spisała ilość pokoi i takie tam...ale to w grudniu...i cisza też...
pauletta82
Sexy Big Mamma
Julia ja jeden list miałąm w styczniu a w tamtym tygodniu drugi wysłałam
więc podejrzewam że u nich to tak na chybił trafił jak kaska jest to nie ma się czym martwić
reklama