ciotka przeciez napisałam ze na Szymka mi jeszcze nie dali)))Marta-a Ty nie dostałaś fis?Przecież coś mi świta,że Ci zwrot zrobili(na laptopa)ale tylko za 2kę?
reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
A właśnie widziałam i sobie pomyślałam-ślepa jestem jakaś
zarejestrowali A. dokladnie 29go marca,czeka sie jakies 2miesiace na decyzje.Zakladam oczywiscie ze dostane Nie noo,bez jaj,zdziwilabym sie okrutnie jesli nie.A juz nie powiem jak bym sie wq***laMadbebe-moja znajoma z pracy dostała fis,potem jej mąż dostał pracę,a kaska ciągle wpływała,ale nie wiem jak to wygląda prawnie-czy się u niej nie dopatrzyli czy jakie co...A kiedy składaliście wniosek o fis i skąd wiesz,że od czerwca mają być już pieniąchy?
:-)yyyyy...A.czeka na FIS,nie ja.Ja nie pracuje a to jest dodatek do dochodow..ehhh nie doczytałam,nie zabiorą ja wrocisz bo właśnie dzwoniłam do nich ze nasze dochody sie zmieniły a ona ze to nieważne ze jak sie skończy to dopiero naliczą na nowo
jednak dobrze przeczytałam bo napisałas ze to ty czekasz na fis a nie A
To mnie pocieszylas..My generalnie wrocimy do punktu wyjscia po tym moim zwolnieniu..Ale zglosic im musze,no nie?Boje sie tylko ze zagmatwaja sobie w papierach i ostatecznie bede musiala skladac jeszcze raz:-)
..i wtedy beda mnie pytac,po roku w sensie,czy sie cos zmienilo w moich dochodach?A jesli sie jakos dowiedza od mego praccodawcy czy cos?Jak mnie posadza to Cie pociagne za soba
jak sie skończy to oni na nowo naliczą dupki za poprzedni rok:/ do tyłu!!! ja sie wkurzyłam bo my teraz mało będziemy mieli:/
lubiczanka
madbebe ja niestety nie pomoge nie znam sie na fisie :/
dziewczyny a wiecie moze ile czeka sie na paszport dla dziecka do 5 lat (drugi), niby pisza ze dwa tygodnie ale jak to jest naprawde???
jEŻELI NA POLSKI TO FAKTYCZNIE 2 TYGODNIA
reklama
lubiczanka
Agusiek-gwarantuję,bo właśnie Danielowi robiłam-czasem nawet już po 10ciu dniach możesz dzwonić i się pytać))