HA..myslicie ze oni tacu chetni na to wyplacanie?Beda krecic i mecic,byle nie wyplacic.U nas to w ogole zawieszona laska siedzi!do tego widze ze calkiem zielona.Wyslalam mamie artykul ktory nam anineczka pokazala i ma z nim isc do gminy.Generalnie bedzie probowala zalatwic zaswiadczenie z PL od gina,bo tez bylam w 5mies bodajze,Teraz tylko kwestia czy przestana sie zacofancy upierac przy 3ch wizytach,jednej w kazdym trymestrze,czy pojda za cywilizacja i zaczna tolerowac zmiane w tym przepisieNie wiem czy gin u ktorego bylam podpisze papier z 3ma wizytami,nie zdziwie sie jesli nie.Ponoc nie sprawdzaja doglebnie-tak zawieszona laska z gminy powiedziala,ale lekarz jak to lekarz-moze sie bac.Nie wiem.Jutro powinnam miec jakies wiesci z gminy.Ja Ci lubiczanko radze wziac polska piedzatke jesli masz taka mozliwosc
Malz mowi zeby juz odpuscic,ale z jakiej paki1000zlotych to kupa siana-bogacz sie znalazl.Tym bardziej ze chce je dac mamie..
Malz mowi zeby juz odpuscic,ale z jakiej paki1000zlotych to kupa siana-bogacz sie znalazl.Tym bardziej ze chce je dac mamie..