reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

reklama
może dostałaś za 2 kwartały ..ale zasiłek kwatalny na dziecko do 6 lat od kwietnia jest już 275 e .wiec jesli wyplacili za 2 to troszke brakuje..ale i tak ladna kwota wpłyneła Tobie na konto

Dzwoniłam do SWFA i dowiedziałam sie ponad wszelka watpliwosc ze to nie ECS. No to zadzwoniłam do banku spytac skąd to i dowiedziałam sie ze to z socialu własnie przyszło. Jedyne wyjście to FIS. Ale spodziewałam sie go raczej w okolicach wakacji bo podanie skladalam w styczniu, potwierdzeni przyszło 1go lutego.. Poczekam może jutro przyjdzie cos w poczcie...

hej.skladalas w tym roku w styczniu???ja skladalam w lutym:-)moze tez nie dlugo przyjdzie.............oby.............fajnie by bylo wreszczie.mi potwierdzenie przyszlo 13 lutego ze jestesmy zarejestrowani juz........

Hej dziewczyny ja sladalam o Fis w listopadzie i dzis dostalam ze mamy tylko potwierdzic czy nic sie nie zmienilo.A jak tam dziwonilam mowili ze wnioski z pazdziernika rozpatruja.Zycze cierpliwosci albo dzwonice i pytajcie ile jeszcze.Pozdrawiam

reklama
hej.skladalas w tym roku w styczniu???ja skladalam w lutym:-)moze tez nie dlugo przyjdzie.............oby.............fajnie by bylo wreszczie.mi potwierdzenie przyszlo 13 lutego ze jestesmy zarejestrowani juz........
Tak w tym roku, tylko że ja juz drugi raz, może dlatego więc szybciej...Nie wiem.Ale zycze powodzenia

Do góry