reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

reklama
No to już tak konkretnie. 20 listopada godz. 15:30 u mnie.
Chętni:
Iza
Kasiad

Adres będę wysyłać na priva :D
Zapewniam pokój pełen zabawek i dwie opiekunki 11 i 13 lat :D Do tego kawka, herbatka i postaram się jakieś ciasto stworzyć.

hej dziewczyny :-) ja bym chętnie dołączyła - oczywiście jak macie ochotę pogadulić z marudną ciężarówką ;-)
oczywiście wpadam z jakimś smakołykiem :tak:

Hejka...:-)

Też się pisze na spotkanko:-). Również coś przynisę ze sobą, także Madziara, Ty sie kobieto jedzonkeim nie zajmuj, lokal to juz bardzo dużo:-)

No dobrze, dobrze :) To jeszcze wysprzątam :p he, he

Tylko proszę mi teraz nie chorować :D bo już się Was nie mogę doczekać.

Lista:
Kasiad
FotoIza
Wronka
vikiigus

reklama
Fotoiza, Magdalenka miała urodziny w październiku, a ja - sierota - nie zmieniłam suwaczka. Zaraz to zrobię. A na przyszły weekend umówiłam się z koleżanką na pieczenie pierniczkó. Jak ich córcia będzie zdrowa to nie dojadę, bo głupio mi odwoływać, tym bardziej, że męża nie będzie więc mamy wolną chatę.

Do góry