reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

reklama
No to już tak konkretnie. 20 listopada godz. 15:30 u mnie.
Chętni:
Iza
Kasiad

Adres będę wysyłać na priva :D
Zapewniam pokój pełen zabawek i dwie opiekunki 11 i 13 lat :D Do tego kawka, herbatka i postaram się jakieś ciasto stworzyć.

hej dziewczyny :-) ja bym chętnie dołączyła - oczywiście jak macie ochotę pogadulić z marudną ciężarówką ;-)
oczywiście wpadam z jakimś smakołykiem :tak:

Hejka...:-)

Też się pisze na spotkanko:-). Również coś przynisę ze sobą, także Madziara, Ty sie kobieto jedzonkeim nie zajmuj, lokal to juz bardzo dużo:-)

No dobrze, dobrze :) To jeszcze wysprzątam :p he, he

Tylko proszę mi teraz nie chorować :D bo już się Was nie mogę doczekać.

Lista:
Kasiad
FotoIza
Wronka
vikiigus

reklama
Fotoiza, Magdalenka miała urodziny w październiku, a ja - sierota - nie zmieniłam suwaczka. Zaraz to zrobię. A na przyszły weekend umówiłam się z koleżanką na pieczenie pierniczkó. Jak ich córcia będzie zdrowa to nie dojadę, bo głupio mi odwoływać, tym bardziej, że męża nie będzie więc mamy wolną chatę.

Do góry