reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie mamusiek ze Śląska

reklama
ja chętnie ale nie w taką pogodę;p;p hihi i nie będzie mnie trochę bo musze jechac na budowie podziałać:) ale jak podacie jakies terminy przyblizone to czemu nie;)

ja 13 lipca jadę i pewnie wrócę początkiem sierpnia, w sierpniu tez pewnie z 2 tyg. spędzę u tesciow a pierwsze 2 tyg. wrzesnia nei ma mojej mamy więc liczyłabym z kamisiem na męża lub musiałabym go ciągnać ze sobą. Ale oczywiscie jak wam bedzie pasowała 2 polowa lipca to nie ma problemu:) najwyzej nas nie bedzie:)

tak wlasnie o to sie nie martwię. le oczywiscie mowimy juz tylko i wylaczenie o weekendach :) bo i praca no i opieka dla dzieci;p;p

No tak, tylko weekendy..ja już niedługo do pracy..Ankubator już w pracy, Kasia to samo..a inne dziewczyny - to nie wiem, czy są chętne na spotkanie?;-)

reklama
Do góry