reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Spotkanie mamusiek ze Śląska

reklama
Maxwell wiesz co tego to ja akurat jeszcze nie ustaliłam z ankubator;p napiszę najpozniej w czwartek, ja tez mam nadzieję że pogoda dopisze:) już ładuję akumulatorek w aparacie;p;p
Tylko najpierw muszę kuknac w ktorym kierunku mam jechac, do gliwic dojadę ale potem kompletnie nie znam gdzie co i jak wiec muszę dobrze kuknac bo nie mam gps-a:)

eee juz patrzałam na mapę, praktycznie prawie na miejsce jadę moją 44-ką wiec nie jest źle:)

Ostatnia edycja:
Ja też będę. Tylko obawiam się że 14 to trochę dla mnie wcześnie. Zanim Mała wstanie i zje to kicha. Także ja najwyżej się spóżnie.

Ewka uzgodniłam z dziewczynami ze spotykamy się na 15 :) lub ciut wczesniej jak ktoś dojedzie to tez nie problem:) także mam nadzieję że uda ci się byc od poczatku;p;p

jutro spotkanie w gliwicach godz. 15, spotykamy się pod palmiarnią!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry