reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogólnopolskie spotkanie Kwietniówek 2010

Co do słodyczy to myślałam o czekoladzie ;-) ale tak się zastanawiam i chyba kupię ulubione ciasteczka M. z marmoladą i jakieś opakowanie lizaków (np. serduszek)
My też wyjedziemy w sobotę rano o której to jeszcze nie wiem ale do południa dotrzemy :-) i też mam nadzieję że się nie pochorują :-)
Aniez najlepiej takie żeby każde dziecko lubiło :-D co jest niestety niemożliwe :-p
To teraz czekam na info w sprawie konkretów :-D

reklama
No to mamy sytuację jasną:-)

gosienko - pisz jeszcze jakie plany masz i co poza ciachem możemy przywieźć?

Hejka

ja was bardzo przepraszam ale ostatnio nie wyrabiam z czasem :zawstydzona/y:
Już piszę co i jak :-)

Ja ze swojej strony , a bardziej ze strony moich brojlerów oferuję mięcho drobiowe :-D mam zamiar napiec górę kotlecików i jakieś szaszłyki na grilla :tak: myślę też o tradycyjnych kiełbaskach i może jakieś paróweczki ze względu na dzieciaki ( przynajmniej moje uwielbiają ;-)
Przygotuję też jakąś sałatkę , ale typową jarzynową. Ze słodyczy to chłopcy zażyczyli sobie galaretkę więc zrobię z owocami i bitą śmietanę plus oczywiście lody :-)

Chleba nie musicie kupować bo obok nas jest piekarnia więc nie ma problemu :tak:

Nie wiem co wasze dzieciaki lubią na śniadanie, wędlina, ser i warzywa będę miała , no chyba że ktoś ma specjalne życzenie to przywoźcie co chcecie ;-) tak samo z owocami, u nas jabłka i banany na topie i to będzie :tak:

No i coś na odstresowanie ;-):-p to chyba każdy w swoim zakresie bo nie wiem co lubicie :-D jak by co to sklep obok nas czynny do 22 . a i po tej godzinie można jeszcze zakupy zrobić ;-)

Pomysł ze słodyczami jak najbardziej jestem za :tak:

No i mieszajcie w garach coby pogoda była :tak:

Agnieszka mialo byc kupimy nie lubimy ;)
Zelki przywioze, bo lizakow moim nie lubie dawac, ze wzgkedu na zeby ;))) cukierki tez znajde, nie zmarnuje sie, bo jak nie dzieci, to bankowo zje moj maz.
Jakies balony kupie, niech biegaja :p

Qurcze Gosienka Ty nie szalej! Jax wezme kielbase skoro Ty masz mieso kurze :) jakas surowke z mlodej kapusty machne i wezme pomidory, ogorki, salate... co tam w sklepie w pt upoluje :)))

Odstresowacz jest wskazany :)

Monia, co z Toba babo???

Winko jakieś wezmę :tak: mój A. na antybolu znowu z powodu tej boreliozy więc niepijący :-D:cool2:
Kupiłam te ciasteczka i lizaki. Moi żelki kochają miłością wielką mam jeszcze 2 czy 3 opakowania to też moge wziąć bo jak znam życie to zniknie wszyskto w ciągu pierwszej godziny??:-D
Co do mięcha to pogadam z A. jaki ma pomysł i co proponuje ;-) a sałatkę to jak już zrobie na miejscu tylko składniki kupię po drodze :-D

I mieszajmy, mieszajmy kochane ;-)

My możemy tylko w niedzielę. Jak to będzie wyglądało, o której się będziecie rozstawały. Chodzi mi o to, żebym się ze wszystkimi zobaczyła i pogadała. Będę się starała wyjechać skoro świt.
Podpisuje się pod postem Aniez, słodycze w zupełności wystarczą. Ciacho mogę zrobić drożdżowe, bo to mi prawie zawsze wychodzi:-D
Na grilla oczywiście też weźmiemy wałówę.

Gosia, jak nas Gosieńka kijem nie pogoni, to my będziemy na Was czekać :-) najwyżej zabierzemy dzieciaki na wycieczkę po okolicy, coby Gosia od nas chwilę odpoczęła :))) Super, że będziecie!
Ktoś jeszcze się ujawni z przyjazdem ? :D

Ja długości pobytu nie deklaruję bo nie wiem o której A. zamyślił zabrać dzieciaki do Toys Shop który ponoć gdzieś we Wrocku otwarli :-p

Jeśłi chodzi Wam o ToysRus to są w Auchanie na Bielanach (ze Złotoryi autostardą i jesteście, a potem dalej śmigacie :-)).

reklama
Aniez możliwe A. mi mówił coś o giga sklepie z zabawkami... od razu mu powiedziałam że ja od tego ręce umywam :-D

Do góry