reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie mamusiek ze Śląska

reklama
dla mnie byle nie wcześniej jak ok 13:) po tej godzinie mi wszystko jedno.

ok
precyzyjnie, propozycja spotkania:

10 czerwiec niedziela park kultury w Chorzowie(spacerek z wózkami itp itd) godz. ok. 14+-
co wy na to???

oczywiście dalej podajemy swoje sugestie i ewentualne terminy, ale fajnie by było gdyby spasowało większej grupie, póki co jest nas 4 ktore mogą w tym terminie,
Rojku serdecznie zapraszamy!!!!! Brzesko nie tak tragicznie daleko, jak jeżdzę na Nowy Sącz autostradą to przejeżdzam przez Brzesko:):)

maxwell może być:) choć to jest mały pikuś narazie ważne żeby spaspować jeszcze kilku mamusiom, czekamy na reakcję mamyO, klariss, sosnowiczanki, Nastazji tofiki i innych mamuś z okolic:) za niewymienienie z nicka innych mamuś przperaszam nie pamiętam porpostu wszystkich naraz

reklama
kasiu oczywiscie zapraszamy, ja mam nadzieję że jednak uda nam się spotkac w szerszym gronie:)
poprostu nie pamiętam wszystkich mamuś ze śląska, niektore nie mają tez opisanych miast itp wiec pominęłam nicki, a to czy często jestes czy rzadko nei ma znaczenia:) ja również mało tu przebywam ostatnio:)

Do góry