reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie mamusiek ze Śląska

reklama
dziewczyny super miejsce! Ja niestety jednak odpadam, 8 czerwca Błażej kończy 2 latka i w niedzielę odprawiamy urodzinki, także mam nadzieje, że moja nieobecnośc bedzie usprawiedliwiona. Jednak jeśli kiedys znów sie wykluje jakies spotkanie, to mam nadzieję , że będe mogła sie z Wami wtedy spotkać . Póki co juz się zebrała fajna ekipa, więc życze udanej zabawy i koniecznie zróbcie fotorelację :D

widzę ze więcej dziewczyn poki co nie odniosło się do propozycji spotkania. Jednak mimo wszystko wydaje mi się że warto się spotkać chociaż te kilka mamusiek które mają czas:) a być moze w najbliższym czasie uda nam się spotkac w szerszym gronie. Co wy na to kota, maxwell, ankubator, kasia2011??

ja tez jestem za juz nawet auto mojemu zabieram bo jego jest u mechanika i jezdzi moim i musi w domu siedziec :-D ale mu to nie przeszkadza wiec bedziemy z mloda a tak apropo co bedzie jak bedzie padac jest cos w zapasie;-)

ale jazda!Bardzo się cieszę,że myslicie o tym,żeby się spotkać.Obawiam się tylko ,że tego 10-tego będę u rodziców za Rzeszowem,bo wtedy jest szansa na transport.ale dam znać.Miejsce jak dla mnie genialne.Mieszkam tuż obok żyrafy;)Cały park jest teraz zaminianyw strefę kibica,oczywiście tylko przy wejściu głównym,ale jest tam tyle pięknych zakątków,że na pewno znajdzie się miejsce na spotkanie.Pozdrawiam i na pewno tu zaglądnę

reklama
Kurcze dziewczyny wybaczcie, ale u mnie troche skomplikowana sytuacja, bo niestety jak nam sie pogorszylo to sprzedaliśmy samochód, żeby z czegoś żyć, a nie dam rady z młodym wlec się autobusem, poza tym moja babcia robi w ten dzień urodziny i muszę być, bo bardzo o mnie zawsze pyta, no i z tego też względu nawet rodzice nie mogliby mnie do was przywieźć bo jadą na te urodziny..

Ale jeśli będzie kolejne spotkanie to bardzo chętnie :tak: W każdym razie- dobrej pogody i udanego spotkania dziewczyny !

Do góry