reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Spotkanie mamusiek ze Śląska

Maxwell, mój M ma jeszcze samochód firmowy, ale jest mały i syfiasty (wiadomo, firmówka budowlana) i nikt poza nim nie powinien nim jednak jeździć, bo w razie w byłyby problemy.

reklama
dziewczyny- ostatnie pytanie na szybko, czy któraś z Was nie chciałaby kaszki mleczno-ryżowej Bobovita o smaku wanilowym? Bo dostaliśmy ostatnio w prezencie, a Mały jakoś za wanilią nie przepada. Jakby się komuś przydała to dajcie znać to od razu jutro podrzucę :)

hm... widzę że tłumne spotkanie się nam zapowiada;p
a szkoda.. tym bardziej że termin był dużo dużo wczesniej ustalany i co więcej pasował większosci..

Bladego pojęcia nie mam jak jutro dotrę gdyż nie mam gps;a ale dam radę:) jednak najpierw z rańca mykam z dziećmi do pediatry na "nocny dyżur" bo wrocilismy kilka godzin temu z wielkopolski i nie mam pojęcia czy az tak ich coś pożarło czy czasem nie daj i u nas się ospa posypuje... dziwne mają chrostki o ile u Kamila mogę spokojnie podciągnac pod ukąszenia o tyle u małej.. nie wiem. A nie chcialabym nie daj.. nikomu problemu zrobic gdyby coś.

Mam nadzieję że te wredne komary to były i widzimy się jutro w parku botanicznym:)

Zaczne dzisiaj od tego wątku z wiadomych przyczyn;-)
Asko, mam nadzieję, że jednak się pojawisz, a krostki okażą się nie-ospą..a jak coś, to dzwoń, jak byś się potraciła..w każdym razie kieruj się na dźwigi (przebudowa stadionu górnika), zaraz za stadionem jest ten park..
Ankubator, jak nie masz chętnych, to ja chętnie wezmę;-)
To kto będzie na bank oprócz mnie i Ankubator?
Ewka, MamaOskarka, Rojku? - przyjedziecie?

będziemy :) tak o 14 no oczywiscie plus minus kilka minut;p;p
maxwell juz patrzałam na mapkę będe jechała 44 na gliwice i skece w przyszowicach na 921 :) a potem wiem ze dwa razy na rondzie na 2 zjezdzie i przy politechnice w lewo a potem w prawo i juz.. proste haha zobaczymy:):) jak cos to tel mam:)

chrostki okazały się tak jak myślałam alergią pokarmową... przez wyjazd pofolgowałyśmy i mała dostawała drozdzowkę i jogurcik i już.. mamy za swoje na szczęście nie groźnie więc obędzie sie bez leków:)

reklama
Do góry