reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie mamusiek ze Śląska

2 września, godzina 14 :) super! nigdy nie byłam w Parku Botanicznym, aż jestem go ciekawa- tak blisko mieszkam, a dopiero teraz sie dowiedziałam, że jest cos takeigo

reklama
my tak na 90 % tez bedziemy ale zawsze zostaje te 10 narazie jestem zalezna od mojego bo jak auta mi nie da to bedzie lipa moje niestety wyladowalo u mechanika bo pozyczylam sasiadowi i z****l mi skrzynie biegow naprawa oczywiscie bedzie odroczona do nie wiadomo kiedy poniewaz brak kasy a to koszt 1000 z naprawa wiec to sie wszystko okaze

Dziewczyny mnie odpowiada i będę na 90 %:tak: Zawsze może sie zdarzyć coś niespodziewanego, ale postaram się aby tym razem tak nie było :)

Ja przepraszam ale dalej nie mamy auta :-( Myslałam, że do tego czasu M. dostanie służbowe ale niestety. Poza tym szczerze mówiąc chyba bym tam nie dotarła, bo zupełnie nie znam się na Zabrzu.

w niedzielę dla Zabrza przewidują 24 stopnie i brak deszczu, ale w razie czego trzeba jednak coś znaleźć... Maxwell jest tam cos obok gdzie można się zabunkrować? Bo przyznam się szczerze, że nie znam za dobrze Zabrza i licze na Twoje podpowiedzi :D
my będziemy- tak samo jak i poprzwednio jechać autobusem, więc jeżeli ktoś nie wie jak tam dojść to możemy się najwyżej umówić na przystanku-sprawdzę na goglach jak dojść i jakoś sie znajdziemy ;D zawsze też można zapytać o droge:-)

Maxwell, szczerze nie wiem, mamy za przeproszeniem urwanie dupy na budowie, nie mam pojecia, czy dam rade sie wyrwac, bo M. non stop zabiera samochod i wozi nim materialy budowlane :(

reklama
Kota, mam nadzieję, że się jednak pojawisz z Q..nie macie dwóch samochodów?
Ankubator - jak coś, zapraszam do mnie:-p:-) Ale też słyszałam, że jutro ma być już dużo lepiej;-)

Do góry