reklama
kasia2011
Fanka BB :)
my tak na 90 % tez bedziemy ale zawsze zostaje te 10 narazie jestem zalezna od mojego bo jak auta mi nie da to bedzie lipa moje niestety wyladowalo u mechanika bo pozyczylam sasiadowi i z****l mi skrzynie biegow naprawa oczywiscie bedzie odroczona do nie wiadomo kiedy poniewaz brak kasy a to koszt 1000 z naprawa wiec to sie wszystko okaze
kasia2011
nas niestety na spotkaniu nie bedzie bo mloda ma angine ropna moze innym razem
mamaOskarka
Dziewczyny mnie odpowiada i będę na 90 % Zawsze może sie zdarzyć coś niespodziewanego, ale postaram się aby tym razem tak nie było
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
A moj M akurat pracuje wiec nie mialabym jak dojechac Dopiero dzis dostal grafik. Moze nastepnym razem sie uda...
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Dziewczyny, a co robimy w razie deszczu?
Kota, będziesz??
Kota, będziesz??
w niedzielę dla Zabrza przewidują 24 stopnie i brak deszczu, ale w razie czego trzeba jednak coś znaleźć... Maxwell jest tam cos obok gdzie można się zabunkrować? Bo przyznam się szczerze, że nie znam za dobrze Zabrza i licze na Twoje podpowiedzi
my będziemy- tak samo jak i poprzwednio jechać autobusem, więc jeżeli ktoś nie wie jak tam dojść to możemy się najwyżej umówić na przystanku-sprawdzę na goglach jak dojść i jakoś sie znajdziemy ;D zawsze też można zapytać o droge:-)
my będziemy- tak samo jak i poprzwednio jechać autobusem, więc jeżeli ktoś nie wie jak tam dojść to możemy się najwyżej umówić na przystanku-sprawdzę na goglach jak dojść i jakoś sie znajdziemy ;D zawsze też można zapytać o droge:-)
kota-behemota
Q & H team
Maxwell, szczerze nie wiem, mamy za przeproszeniem urwanie dupy na budowie, nie mam pojecia, czy dam rade sie wyrwac, bo M. non stop zabiera samochod i wozi nim materialy budowlane
reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Kota, mam nadzieję, że się jednak pojawisz z Q..nie macie dwóch samochodów?
Ankubator - jak coś, zapraszam do mnie:-) Ale też słyszałam, że jutro ma być już dużo lepiej;-)
Ankubator - jak coś, zapraszam do mnie:-) Ale też słyszałam, że jutro ma być już dużo lepiej;-)