reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie mamusiek ze Śląska

reklama
no to my odpadamy bo tak jak pisalam asko my mozemy w tych 2 pierwszych tygodniach bo mam akurat urlop a potem juz robie cale te weekendy no niestety musze ciorac jak najwiecej niedziel bo mam pozyczke na wyplacie a akurat dwie niedziele jak zrobie to bedzie na rate takze moze skusicie sie na te pierwsze czyli 3,4 albo 10,11

Ciekawe, czy 11-go będzie tam otwarte..ten pierwszy weekend listopada u nas odpada - świeżo po przeprowadzce, a 10-go moja mami ma urodziny..
Asko-zorientowałabyś się, czy 11-go, w święto mają otwarte?;-)

jutro dopytam mi by pasowalo 10,11 moze bbyc tego 11 własnie, bo na ten wczesniejszy to pewnie na wszystkich swietych pojedziemy do tesciow.

sala hop-siup tychy mozecie sobie zobaczyc na necie

ja bym z chęcia do was dołączyła, ale na razie to aż boję się cokolwiek planować, bo cały czas coś mi wyskakuje ze zdrowiem albo ze zdrowiem małej...jesli wszystko będzie u mnie ok, to ja dołączam, tymbardziej że Tychy mam blissko...

Ja mam tylko ten 10,11.11 weekend wolny od pracy, bo inaczej to siedze całe dnie w szkole.
11.11 mamy rocznice z P bycia razem, którą co roku obchodzimy ale możemy się wybrać najpierw do bawialni a potem gdzieś.....:rofl2: po drodze już jest potem do Pszczyny-hehe

dziewczyny nie mialam czau zapytac o ten 11.11 bo byalm u teciow, dzis spotkałam kumpele ktora tam pracowala i mowila ze jest pewna ze bedzie czynne ale zaraz sobie spisze tel i poprostu tam zadzwonię.

edit: dzwoniłam pani potwierdziła ze będzie czynne tylko prawdopodobnie w godz. 11-19 w zwiazku z czym nie ma przeszkód zebysmy się tam spotkały, ja myślę że to dobre rozwiązanie, a i nasze starszaki mogą się wybawić:)

czyli co wstępnnie zaklepujemy 11.11 dla mnie pora obojętna, ale może ze względu choćby właśnie na plany Ewci może byśmy się spotkały wlasnie blize tej 11 dzieciaki się wybawią i powrót do domku na pozny obiadek lub kazdy co tam sobie zaplanuje:)

ja generalnie kupuję i tak ten kupon na cityteam ale wy jak chcecie nie wiem czy się dogadacie czy co, na jeden kupon moze wejsc 3 dzieci bez ograniczen czasowym.

https://www.citeam.pl/oferty/tychy/caly-dzien-w-sali-zabaw

Ostatnia edycja:
no to super 11.11 nam pasuje i kupon to super sprawa tylko trzeba sie zgadac co i jak i z kim bo my musielibysmy sie podpiac do kogos
a takie male pytanko czy my mozemy wziasc nasze najwieksze dziecko czyli mojego D bo ja bede po imprezie sklepowej i nie wiem czy dam rade prowadzic a nieoplaca sie wysylac go spowrotem do domu i zeby potem przyjezdzac nazat

reklama
kasiu z tego co wiem to i Ewa i Ola będą z mężami:) więc czemu nie, przynajmniej będą latać z maluchami a my wypijemy kawkę hihihi może i mój pójdzie na taki układ;p;p

Ewa i Ola mają po 2 dzieci więc i tak trzeba by było kupić 2 kupony a jesli Ania jeszcze by się wybrała to wówczas 2 kupony będą idealne bo akurat 6 dzieci. jeszcze chyba 2 dni zostały zeby je zakupic więc musicie sie tutaj zgadac. Ja już swoj mam ale u mnie będzie cały wykorzystany bo najpierw pojdę z samym młodym a potem moja dwójka na nasze spotkanie. wiec akurat 3 wejscia.

Do góry