reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Spotkanie mamusiek ze Śląska

reklama
no to my odpadamy bo tak jak pisalam asko my mozemy w tych 2 pierwszych tygodniach bo mam akurat urlop a potem juz robie cale te weekendy no niestety musze ciorac jak najwiecej niedziel bo mam pozyczke na wyplacie a akurat dwie niedziele jak zrobie to bedzie na rate takze moze skusicie sie na te pierwsze czyli 3,4 albo 10,11

Ciekawe, czy 11-go będzie tam otwarte..ten pierwszy weekend listopada u nas odpada - świeżo po przeprowadzce, a 10-go moja mami ma urodziny..
Asko-zorientowałabyś się, czy 11-go, w święto mają otwarte?;-)

jutro dopytam mi by pasowalo 10,11 moze bbyc tego 11 własnie, bo na ten wczesniejszy to pewnie na wszystkich swietych pojedziemy do tesciow.

sala hop-siup tychy mozecie sobie zobaczyc na necie

ja bym z chęcia do was dołączyła, ale na razie to aż boję się cokolwiek planować, bo cały czas coś mi wyskakuje ze zdrowiem albo ze zdrowiem małej...jesli wszystko będzie u mnie ok, to ja dołączam, tymbardziej że Tychy mam blissko...

Ja mam tylko ten 10,11.11 weekend wolny od pracy, bo inaczej to siedze całe dnie w szkole.
11.11 mamy rocznice z P bycia razem, którą co roku obchodzimy ale możemy się wybrać najpierw do bawialni a potem gdzieś.....:rofl2: po drodze już jest potem do Pszczyny-hehe

dziewczyny nie mialam czau zapytac o ten 11.11 bo byalm u teciow, dzis spotkałam kumpele ktora tam pracowala i mowila ze jest pewna ze bedzie czynne ale zaraz sobie spisze tel i poprostu tam zadzwonię.

edit: dzwoniłam pani potwierdziła ze będzie czynne tylko prawdopodobnie w godz. 11-19 w zwiazku z czym nie ma przeszkód zebysmy się tam spotkały, ja myślę że to dobre rozwiązanie, a i nasze starszaki mogą się wybawić:)

czyli co wstępnnie zaklepujemy 11.11 dla mnie pora obojętna, ale może ze względu choćby właśnie na plany Ewci może byśmy się spotkały wlasnie blize tej 11 dzieciaki się wybawią i powrót do domku na pozny obiadek lub kazdy co tam sobie zaplanuje:)

ja generalnie kupuję i tak ten kupon na cityteam ale wy jak chcecie nie wiem czy się dogadacie czy co, na jeden kupon moze wejsc 3 dzieci bez ograniczen czasowym.

https://www.citeam.pl/oferty/tychy/caly-dzien-w-sali-zabaw

Ostatnia edycja:
no to super 11.11 nam pasuje i kupon to super sprawa tylko trzeba sie zgadac co i jak i z kim bo my musielibysmy sie podpiac do kogos
a takie male pytanko czy my mozemy wziasc nasze najwieksze dziecko czyli mojego D bo ja bede po imprezie sklepowej i nie wiem czy dam rade prowadzic a nieoplaca sie wysylac go spowrotem do domu i zeby potem przyjezdzac nazat

reklama
kasiu z tego co wiem to i Ewa i Ola będą z mężami:) więc czemu nie, przynajmniej będą latać z maluchami a my wypijemy kawkę hihihi może i mój pójdzie na taki układ;p;p

Ewa i Ola mają po 2 dzieci więc i tak trzeba by było kupić 2 kupony a jesli Ania jeszcze by się wybrała to wówczas 2 kupony będą idealne bo akurat 6 dzieci. jeszcze chyba 2 dni zostały zeby je zakupic więc musicie sie tutaj zgadac. Ja już swoj mam ale u mnie będzie cały wykorzystany bo najpierw pojdę z samym młodym a potem moja dwójka na nasze spotkanie. wiec akurat 3 wejscia.

Do góry