reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania organizowane przez nas i BB!!

Confi - super pomysł, zgłaszam chęć i gotowość:-), tylko 12.06 idziemy na wesele i mam okazje pobalować do samego rana pierwszy raz od własnego wesela:-):-):-) więc 13 poprawiny i mam nadzieję być skonana i ledwo chodzić i mówić:-). To może lipiec??? Upiekę ciacho!

reklama
o tak! Mnie też bardziej pasuje lipiec, np 3-4 albo 26-27 :-)
No to wychodzi na to ze bardziej realnym terminem będzie 26-27 , muszę jeszcze uzgodnić go z moim M i spytac czy nie ma jakichś wakacyjnych planów wyjazdowych. Jeżeli nie to ja się piszę na ten termin.
Moze jednak tak się zdarzyć ze w grafiku ułoży mi się tak ze i ten pierwszy weekend bede miała wolny gdyż pracuję ostatni weekend czerwca :-)
tak więc piszcie ktory termin wolicie...i taki będzie ;-)
Nie mogę się doczeka Waszego najazdu :tak::tak::tak:

jeśli znalazło by się miejsce dla mnie i Gucia to też chętnie się z wami spotkamy pod koniec lipca :) no i oczywiście jeśli będziecie miały chęć nas poznać ;-);-);-)

reklama
o tak! Mnie też bardziej pasuje lipiec, np 3-4 albo 26-27 :-)
Kochana AgA mnie oświeciła ze 26-27 to poniedziałek i wtorek :cool2:
mniemam ze chodziło Ci o 24 i 25 lipca ;-)

tak czy siak...mi pasuje :-p

Malinko faktycznie do Torunia rzut beretem :tak:
pytałam bo nie wiem czy ktoś będzie potrzebował noclegu i chciałam to wiedziec jakby coś.

Do góry