reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Spotkania organizowane przez nas i BB!!

czerwiec też może być mam w maire blisko także jak nie będę miała obrony albo czegoś podobnego to nie ma sprawy :p a długi weekend to roczek Kamila także jak coś top u mnie będzie impra :p

reklama
Mamusie to co ustalamy termin spotkania u mnie na 4 czerwca.
Pasuje?
Chciałabym tez wiedzieć która mamusia chciałby przenocować(Ankzoc rozumiem,ze ty z eMem;-))bo miejsc noclegowych jak wcześniej pisałam będzie dla 3 mamuś(no chyba,ze dzieciaki w łóżkach a my w śpiworach to wtedy dla 20:-D:-D:-D) no i jedno chyba u Marzenki jak dobrze zrozumiałam.A wieczór panieński Marty to byłby genialny pomysł.Pewnie nie zapomniałaby go do końca życia:-D:-D:-D:-D

Mi 4 czerwiec pasuje! I dokładnie - u mnie jedna mausia może nocować!

Kasica - dostać się trzeba do Lędzin... Mmatysia - Wy tam dworzec macie? Chyba do Tychów trzeba, tak? Albo do Katowic...

:tak:i ja sie pisze na4czerwca albo inny dzień,no i bez noclegu co będzie dość kłopotliwe bo mieszkam nie daleko Kiędzieżyna koźla,także sporo drogi,ale widze że nocleg już zaklepany,ale chocbym miała na uszach stanąć to przyjade:tak:fakt ze4to piątek i m pracuje ale zrobi dla mnie wolne zostawi pracownika samego i mnie zawiezie ,i zostanie z nami albo pojedzie do domku i potem wróci,samych z Niki niechce mnie puścić autem czy pociagiem bo się boi!jej już się nie moge doczekać-tyle nas bedzie i wreszcie osobiście was na żywo poznam:tak:super:tak:

reklama
Witajcie,
Chciałam napisac ze dzis spotyka sie północ z południem:-D
Nie jest to tajniackie spotkanie....;-) od dawna dziewczyny pisaly ze chetnie spotkaja sie ze mna jak bedę na Ślasku....nie wchodzilam na BB tylko wyslalam priv do Roxy Marzenki i Mamamatysi bo je jedyne kojarzylam z bliskoscia miejsca spotkania jakim jest chorzowski park rozrywki:tak:
Ale jezeli jest ktos jeszcze chetny kto zdarzy...zapraszam o 11.00 pod żyrafą;-)

Do góry