reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Edukacja - warsztaty, targi, ciekawe strony internetowe, książki...

reklama
Mother & Baby targi mather & baby POLECAM !!
22 – 23 czerwca 2013 - WARSZAWA (teren Wyścigów Konnych)
24-25 sierpnia 2013 – Kraków (Błonia krakowskie)

27 czerwiec 2013
Świadoma Mama intymnie - Lublin

Miejsce: Lublin
Prowadzenie: aktorka Paulina Holtz
Czas trwania: 17.00 - 20.00
Opis:
Bezpłatne warsztaty z udziałem ekspertów adresowane do kobiet w ciąży i obecnych Mam - Świadoma Mama intymnie już 27.06.2013 w Lublinie!

Udział w wydarzeniu jest bezpłatny, a liczba miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.
Aby zarejestrować się na spotkanie należy kliknąć "szczegóły" i (po wcześniejszej rejestracji na portal), zarejestrować się na spotkanie, wypełniając formularz.

W razie problemów z rejestracją, prosimy o przesłanie danych na maila info@swiadomamama.pl

Link do strony: Najbliższe wydarzenia | Świadoma Mama

Kto ma blisko to warto skorzystać

Jeśli jesteś w ciąży, to przyjdź koniecznie 28 lub 29 czerwca br. do Centrum Handlowego AKS w Chorzowie na akcję bezpłatnych badań USG 3D/4D - "Simin w trosce o kobietę ciężarną i jej dziecko". W czasie imprezy będzie możliwość wykonania bezpłatnego badania USG 3D/4D, porozmawiania z położnymi, Międzynarodowym Konsultantem Laktacyjnym a także z anestezjologiem, który opowie o znieczuleniu zewnątrzoponowym. Każda przyszła mama otrzyma od Śląskiego Instytutu Matki i Noworodka niespodziankę.
Partnerem akcji jest woda Ustronianka z jodem, doskonała dla kobiet w ciąży.

kobiety w ciąży - Śląski Instytut Matki i Dziecka

Mogłybyście polecić mi jakąś książkę, w której dokładnie opisane jest jak "dojrzewa" noworodek? Jakie zachodzą zmiany psychiczne u tak małego człowieczka, no np. że w tym i tym miesiącu zaczyna widzieć, wtedy i wtedy rozpoznaje... Mam dużo poradników, ale chciała bym poczytać o tym co to moje dziecko będzie umiało na danym etapie rozwoju :-)

reklama
Tosienka wydaje mi sie, ze pierwszy rok zycia dziecka - 730 stron - pozycze na dniach od kolezanki to mam nadzieje, zdaze polowe doczytac moze ;)

Do góry