reklama
izabelafranca
Aktywna w BB
Niestety nic nie możemy zrobić to jest najgorsze, bo jeśli coś ma nadejść to to i tak sie stanie jak to nadejdzie to będę chciałabym zbadać moją fasolkę, czy była zdrowa, czy jakaś wada genetyczna, to jeszcze będę w stanie zrozumieć, że maluszek był chory i natura zdecydowała, jo chyba, że okaże się pustym jajem i nikt się nie pojawi w środku udało Wam się na NFZ dostać, czy prywatnie idziecie? Chyba w szpitalu też zapytam o skierowanie, tylko ciekawe czy takiej na NFZ się doczekam. Doskonale rozumiem obaw, bo jest strach zawsze, że może jednak coś tam wyjdzie pomieszane w kariotypie. Mi się też wydaje, że raczej mamy okej, ale czasem natura potrafi zaskoczyć trzymam kciukaski ❤Rozumiem Cię. To jest straszne o najgorsze jest że nie mamy na to żadnego wpływu. Ja za dwa tygodnie mam z mężem wizytę u genetyka. Też się boimy iść
Trzymaj się. Myślami jestem z Tobą
izabelafranca
Aktywna w BB
Dziękuję obawiam się najgorszego, jakieś złe przeczucia mam dziś to chyba nocy nie prześpię.Trzymam mocno kciuki musi być dobrze
Tak mamy na NFZ czekamy od stycznia. Mieliśmy mieć badania wczoraj jednak pani nam przełożyła o kolejne dwa tygodnie. Już brak mi słów na to wszystko. Prędzej znów znajdę w ciążę niż doczekam się badań i ich wyników na które pani w rejestracji mi mówiła nawet pół roku się czeka. To jest jakiś koszmar
izabelafranca
Aktywna w BB
Trochę masakra, podejrzewam, że możliwe, że też mogę się nie dostać zbyt szybko okaże się jakie terminy u mnie jak dostanę skierowanie.Tak mamy na NFZ czekamy od stycznia. Mieliśmy mieć badania wczoraj jednak pani nam przełożyła o kolejne dwa tygodnie. Już brak mi słów na to wszystko. Prędzej znów znajdę w ciążę niż doczekam się badań i ich wyników na które pani w rejestracji mi mówiła nawet pół roku się czeka. To jest jakiś koszmar
izabelafranca
Aktywna w BB
Oby tak było tego życzę ❤ żeby była mała fasolinka ❤Tak mamy na NFZ czekamy od stycznia. Mieliśmy mieć badania wczoraj jednak pani nam przełożyła o kolejne dwa tygodnie. Już brak mi słów na to wszystko. Prędzej znów znajdę w ciążę niż doczekam się badań i ich wyników na które pani w rejestracji mi mówiła nawet pół roku się czeka. To jest jakiś koszmar
izabelafranca
Aktywna w BB
Jestem po wizycie, pojawił się zarodek 5mm z bijącym serduszkiem ❤ żółtko nadal wydaje się być wielkie w stosunku do wszystkiego, pytałam co to jest i czy nie jest czasem za duże, nie kazał się tym martwić i za bardzo też nie chciał o tym rozmawiać, mam mieszane uczucia kolejna wizyta za dwa tygodnie. Wiek z USG 6+1, z miesiączki 7+3.
reklama
izabelafranca
Aktywna w BB
Oby wszystko było dobrze❤, cały czas w głowie mam to żółtkoJejku jak cudownie bardzo bardzo się cieszę !!!! Maluszek rośnie , rozwija się nic się nie martw !!! Ale się cieszę mam nadzieję że teraz już będzie wszystko oki