reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spory pęcherzyk żółtkowy brak zarodka

reklama
Ja już poronilam dwa razy . Bardzo chce zająć teraz w ciaze ale mam w sobie taki paniczny strach ;(
Mam teraz wizytę 23 maja, chociaż możliwe, że pójdę wcześniej, bo nie dam rady tyle czekać. Wiem co czujesz, tulę mocno 🤍ja jestem po martwym porodzie w 29+1 w sierpniu i poronieniu zatrzymanym w styczniu w 6+1 i czuje, że kolejne nadchodzi, nawet nie zdążyłam się cieszyć, bo od początkowo jest tylko strach i najgorsze myśli ☹️

Jejku co przeżylas ten poród straszne robiłaś jakieś badania czemu ? Ja również dwa zatrzymane , zrobiłam badania na trofombilie wrodzona wyszła mi mutacja homozygotyczna Pai 1. Teraz jak tylko ciąża to od razu na heparunie

Jejku co przeżylas ten poród straszne robiłaś jakieś badania czemu ? Ja również dwa zatrzymane , zrobiłam badania na trofombilie wrodzona wyszła mi mutacja homozygotyczna Pai 1. Teraz jak tylko ciąża to od razu na heparunie
Córeczką akurat miała wadę serca i przez to 😭 mam też pai1 i mtfhr w homozygocie, to akurat na wadę serca nie ma wpływu, ale jestem w tej ciąży na heperynie i acardzie, a w tej styczniowej byłam na heparynie, acard miał być trochę później wdrożony, no jednak nie wytrwalismy zbyt długo ☹️

reklama
Córeczką akurat miała wadę serca i przez to 😭 mam też pai1 i mtfhr w homozygocie, to akurat na wadę serca nie ma wpływu, ale jestem w tej ciąży na heperynie i acardzie, a w tej styczniowej byłam na heparynie, acard miał być trochę później wdrożony, no jednak nie wytrwalismy zbyt długo ☹️
Czy lekarze nie zauważyli wcześniej tej wady na badaniach prenatalnych?

Do góry