@izabelafranca a kiedy masz wizytę ?
reklama
izabelafranca
Aktywna w BB
Tego też się obawiam, a nie mam jeszcze dziecka a pewno za chwilę poronieNo wieczorami dopadają mnie różne czarne myśli jak mam za dużo na myślenie w dzień jest ok chociaż nie powinno być aż tak źle ale w najgorszym przypadku stracę macicę
Ja już poronilam dwa razy . Bardzo chce zająć teraz w ciaze ale mam w sobie taki paniczny strach ;(Tego też się obawiam, a nie mam jeszcze dziecka a pewno za chwilę poronie
Asiaxz
Fanka BB :)
Podobno mówią że nie można tracic nadziei i trzeba walczyć do samego końcaTego też się obawiam, a nie mam jeszcze dziecka a pewno za chwilę poronie
izabelafranca
Aktywna w BB
Mam teraz wizytę 23 maja, chociaż możliwe, że pójdę wcześniej, bo nie dam rady tyle czekać. Wiem co czujesz, tulę mocno ja jestem po martwym porodzie w 29+1 w sierpniu i poronieniu zatrzymanym w styczniu w 6+1 i czuje, że kolejne nadchodzi, nawet nie zdążyłam się cieszyć, bo od początkowo jest tylko strach i najgorsze myśliJa już poronilam dwa razy . Bardzo chce zająć teraz w ciaze ale mam w sobie taki paniczny strach ;(
izabelafranca
Aktywna w BB
Jakoś tak czuję najgorszePodobno mówią że nie można tracic nadziei i trzeba walczyć do samego końca
izabelafranca
Aktywna w BB
Córeczką akurat miała wadę serca i przez to mam też pai1 i mtfhr w homozygocie, to akurat na wadę serca nie ma wpływu, ale jestem w tej ciąży na heperynie i acardzie, a w tej styczniowej byłam na heparynie, acard miał być trochę później wdrożony, no jednak nie wytrwalismy zbyt długoJejku co przeżylas ten poród straszne robiłaś jakieś badania czemu ? Ja również dwa zatrzymane , zrobiłam badania na trofombilie wrodzona wyszła mi mutacja homozygotyczna Pai 1. Teraz jak tylko ciąża to od razu na heparunie
reklama
Asiaxz
Fanka BB :)
Czy lekarze nie zauważyli wcześniej tej wady na badaniach prenatalnych?Córeczką akurat miała wadę serca i przez to mam też pai1 i mtfhr w homozygocie, to akurat na wadę serca nie ma wpływu, ale jestem w tej ciąży na heperynie i acardzie, a w tej styczniowej byłam na heparynie, acard miał być trochę później wdrożony, no jednak nie wytrwalismy zbyt długo