reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spory pęcherzyk żółtkowy brak zarodka

reklama
Ja już poronilam dwa razy . Bardzo chce zająć teraz w ciaze ale mam w sobie taki paniczny strach ;(
Mam teraz wizytę 23 maja, chociaż możliwe, że pójdę wcześniej, bo nie dam rady tyle czekać. Wiem co czujesz, tulę mocno 🤍ja jestem po martwym porodzie w 29+1 w sierpniu i poronieniu zatrzymanym w styczniu w 6+1 i czuje, że kolejne nadchodzi, nawet nie zdążyłam się cieszyć, bo od początkowo jest tylko strach i najgorsze myśli ☹️

Jejku co przeżylas ten poród straszne robiłaś jakieś badania czemu ? Ja również dwa zatrzymane , zrobiłam badania na trofombilie wrodzona wyszła mi mutacja homozygotyczna Pai 1. Teraz jak tylko ciąża to od razu na heparunie

Jejku co przeżylas ten poród straszne robiłaś jakieś badania czemu ? Ja również dwa zatrzymane , zrobiłam badania na trofombilie wrodzona wyszła mi mutacja homozygotyczna Pai 1. Teraz jak tylko ciąża to od razu na heparunie
Córeczką akurat miała wadę serca i przez to 😭 mam też pai1 i mtfhr w homozygocie, to akurat na wadę serca nie ma wpływu, ale jestem w tej ciąży na heperynie i acardzie, a w tej styczniowej byłam na heparynie, acard miał być trochę później wdrożony, no jednak nie wytrwalismy zbyt długo ☹️

reklama
Córeczką akurat miała wadę serca i przez to 😭 mam też pai1 i mtfhr w homozygocie, to akurat na wadę serca nie ma wpływu, ale jestem w tej ciąży na heperynie i acardzie, a w tej styczniowej byłam na heparynie, acard miał być trochę później wdrożony, no jednak nie wytrwalismy zbyt długo ☹️
Czy lekarze nie zauważyli wcześniej tej wady na badaniach prenatalnych?

Do góry